Fără categorie

Cand viata de birou devine colorata…ca un joc!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Sa incepem cu inceputul. Sa conjugam un verb. Nuuu, stati linistiti. Nu vreau sa facem din nou, pentru a miliarda oara misto de Vanghelie. De data asta nu. De data asta chiar vom conjuga pe bune, un verb. EU MUNCESC la birou, TU MUNCESTI la birou. EL/EA MUNCESTE la birou…NOI MUNCIM la birou, VOI MUNCITI la birou, EI/ELE MUNCESC la birou…Suna trist, nu-i asa! Suna trist, plictisitor, fara culoare…Din contra…Acest scurt moment de gramatica pura ne arata cat de banali suntem cand suntem la birou…Acelasi monitor, aceeasi tastatura, acelasi laptop vechi…

De multe ori trec orele la birou, suntem la zi cu toate, toate dosarele sunt aranjate, ne-am plictisit de statusurile altora de pe facebook cu imagini din vacante si concedii si am vrea si noi altceva, daca tot putem naviga liber pe net in timpul nostru liber.

Daca va regasiti printre randurile de mai sus, am pentru voi o salvare de moment, dar care cu siguranta va va scapa de cotidian. Cum ar fi sa va jucati un pic? Sa zicem ca vreti sa va distrati pentru cateva minute GRATIS? Cum ar fi sa intrati pe jocuri-gratis.ro?

Ce sa faceti acolo? Cum ce sa faceti? Sa va jucati, sa va relaxati!…Nu stiti ce? Va ajut eu. Incercati sa va jucati jocuri zuma…Sunt cele mai colorate si s-a demonstrat stiintific ca jocurile colorate la birou maresc capacitatea de reactie si aduc modificari majore asupra parametrilor de creativitate…Practic, daca aveti de facut un raport, un studiu, o prezentare, incercati 5-10 minute un joc ZUMA si ideile vor curge precum curg bilele colorate…Incercati si ne auzim dupa! Eu…sunt creativ pentru ca am o viata colorata de…jocuri!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *