Fără categorie

Cand VARU are probleme…apeleaza la…MINE!

Spread the love

Stiti reclamele cu VARU!? Tipul ala imbracat ca un pinguin care face si desface si le rezolva pe toate. Vrei un tractor cu motor de VOLVO ca cel din clipul de mai jos, VARU te rezolva…Vrei un ponei roz cu floricele mov? VARU te rezolva. Vrei un caine corcitura intre pechinez si ciobanesc – VARU te rezolva…Numai ca lui VARU i s-a infundat de la o vreme…Are atat de multe cereri de rezolvat, comisioane de incasat, comisioane de platit….

Are de facut facturi, de legat documente, numai el stie cum mai rezista…Si adevarul e ca nu a mai rezistat….Cand m-am dus la el, l-am gasit asa…

 

 -Vere, ce faci vericule! Dar cata maculatura, cate hartii, ce vrei sa faci? Vrei sa te simti faraon sau ce?

Fraticule nu mai pot…Am capitulat…Trebuie sa fac ceva…sau sa ma apuc de altceva…

-Eu iti recomand sa faci ceva…Nu are rost sa te apuci de altceva pentru ca doar ceea ce faci acum ti se potriveste…Uite, hai ca te ajut eu…Care e problema ta?

Nu ma mai descurc cu atatea hartoage, atatea acte, atatea devize, inchideri de casa…Vreau sa fiu si eu linistit sa ma ocup de ale mele…Chiar nu mai fac fata…

Si asta e problema ta? Pai de ce n-ai zis de la inceput asa…Te rezolv imediat…TU ai nevoie de ceva simplu…Ai nevoie de servicii de audit financiar

-Dar eu aud destul de bine. Aud din 76. De ce as avea nevoie de ceva de care n-am nevoie?

Se vede ca faci ca-n proverbul ala romanesc: Surdul nu aude dar la potriveste. Dar tu crezi ca despre urechea ta vorbeam acum? Eu iti ofer o alternativa viabila la problemele tale. Firma de care iti vorbesc are 10 ani de experienta in domeniu. Firma se ocupa de audit financiar, mai pe intelesul tau, te poate ajuta sa-ti tina bilanturile contabile, evidenta facturilor, tot ce tine de contabilitate.  Au zeci de parteneri in toata tara iar serviciile lor sunt recunoscute. Cu ajutorul lor scapi de batai de cap si timpul pe care il pierdeai ca sa intelegi ce inseamna o factura proforma si ce sa faci cu hartia albastra, hartia rosie si hartia verde, il vei folosi acum pe lucruri care chiar te intereseaza. Cu ei, contabilitatea va parea o joaca de copii. Trust me!

 

Daca nu m-am facut inteles, iti explic in termeni mai juridici. Vorbim de niste oameni profesionisti a caror companie este certificata de catre Camera Auditorilor Financiari din Romania, Camera Consultantilor Fiscali, precum si de catre Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Dar sunt prezenti intr-un top sau ceva de genul? Adica, sunt de incredere? Ma pot baza pe expertiza lor?

– Pe scurt, iti mai spun doar atat. In anul 2008, firma de care iti vorbesc a urcat pe locul 6 in topul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si, tot de atunci, ocupa locul 4 in cadrul firmelor romanesti de audit si contabilitate in Bucharest Business Week (BBW) Book of Lists.

-Gata. M-ai convins. Voi apela la ei. Merita!

0 gânduri despre „Cand VARU are probleme…apeleaza la…MINE!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.