Fără categorie

Cand esti amator la cifre apelezi la experti, ca sa nu ramai de caruta!

Spread the love

pozaeuOdata am fost si eu elev, elev de clasa primara. Aveam in jur de 7 anisori si tare greu ma mai descurcam cu matematica. Am invatat adunarea, scaderea, inmultirea, impartirea, ma asculta mama, bunica, ma trezeau noaptea ( nu glumesc) sa ma intrebe lucruri gen: cat fac 7×7, 6×9, 8×6 si eram obligat sa raspund.

De multe ori aveam cosmaruri cu cifre, cu alei pline de numere pline de spini care intrau in mine si treceau prin straturile de carne vie, groaznice amintiri…

Astazi lucrurile sunt mai simple pentru cei ce vor sa incerce trading-ul online dar n-au experienta in zona unor arii precum calculele si matematica. De ce? Pentru ca astazi exista Adrian Mazilu.

Cum spuneam, bine ca am crescut si am aflat de blogul lui Adrian Mazilu care stie diverse tool-uri si  device-uri ajutoare ca sa ai succes in zona de trading online.

Cum mi-am dat seama ca am nevoie de ajutor? Eram prin liceu am incercat sa ma feresc de matematica dar n-am reusit. Parintii au vrut neaparat sa ma duc la profil mate-fizica ca sa ajung bancher sau broker. Dar n-a fost asa chiar daca am facut liceul la colegiul Dinicu-Golescu, profil MATE-FIZICA. Nu neg, am avut cei mai tari colegi, cele mai cool petreceri, cei mai de Gasca profesori. Din clasa a-IX-a pana in clasa a-XII-a am stiut sa combin distractia cu scoala si am invatat doar ce am vrut eu la ce am vrut eu.

Dar matematica tot un s-a lipit de mine. NU pot sa uit orele chinuitoare cu integrale, functii, matrici, ecuatii de gradul II, III cu doua cu trei cu n necunoscute, siruri, geometrie, trigonometrie, algebra, cosmaruri frate. La teze copiam pe rupte, iar cand era sa iau note incercam sa trisez cu ajutorul colegilor.

Au fost ore cand in loc sa merg la matematica ma duceam cu anumiti colegi in curtea liceului si jucam tenis de masa pe mese de ciment. Ce viata de liceu smechera am avut. Dar anii au trecut, m-am marit, am devenit major si..iar m-am lovit de cifre. In plus, banii nu se fac fara sa faci ceva pentru asta. Trebuie sa te implici si zona de trading online e foarte simplu de accesat.

Un prieten mi-a recomandat clipurile lui Adi si am inteles ca lucrurile nu sunt atat de complicate pe cat pareau inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.