Atelier de Idei

Campanie umanitara SMILE power by ASLS – De sarbatori sa fim buni, tineri in blugi!

Spread the love

Campania umanitara bianuala SMILE este poate latura mai sensibila a ASLS. Din dorinta de a infrumuseta sarbatorile copiilor din diverse centre de plasament, copii care nu se pot bucura de aceeasi caldura odata cu sosirea Craciunului asa cum o faceam noi cand eram copii alaturi de parintii nostri de acasa, voluntarii ASLS isi doresc sa le fie alaturi.

Indiferent de strategia adoptata pentru fiecare editie SMILE, cei implicati incearca sa atraga ajutorul studentilor Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, dar si a colaboratorilor din exterior pentru a face cadoul oferit copiilor cat mai imbelsugat. Alaturi de donatiile generoase primite la usa albastra ce constau in hainute, incaltaminte si jucarii stranse de pe la studenti si profesori ne-am putut lauda cu un volum mare de cadouri pentru micuti.

Ca orice alt proiect, acesta presupune putina munca, ceva timp liber dar mai presus de toate dedicare si pasiune. Se da de fiecare data o lupta de convingere si o batalie pe taramul persuasiunii pentru a castiga cat mai multi simpatizanti ai SMILE astfel incat rezultatul scontat sa fie unul cat mai bun; cu cat mai multi adepti cu atat mai multe si valoroase cadouri. Copiii sunt vizitati si giftuiti cu rodul muncii voluntarilor, se canta, se rade, ne jucam si glumim.

La sfarsit copiii se pot bucura din plin de dulciuri si jucarioare iar noi plecam cu zambetele lor in suflet si cu multumirile ce le insotesc bucuria rasunand in minte. Voluntarii ASLS sunt ultimii care pleaca in vacantele de Craciun, insa chiar daca sunt sacrificate cateva din zilele libere acestea sunt pe deplin recompensate cu imensa satisfactie ce insoteste de fiecare data campania SMILE.

Prin urmare, invitam toti tinerii in blugi cu suflet bun si cald precum cozonacul bunicii de la tara sa vina pe 14 DECEMBRIE, de la ora 20:00 la clubul Elephant Pub& Live music, Str. Gabroveni nr. 16 sa participe la Editia de Iarna a Campaniei SMILE, power by ASLS.

In cadrul petrecerii va avea loc o licitatie cu obiecte de la vedete. Banii obtinuti din vanzarea invitatiilor si a obiectelor licitate vor merge catre sectia de Oncologie a Spitalului Grigore Alexandrescu.

Invitatiile costa 10 RON si se pot achizitiona de Luni pana Vineri, in intervalul 10-16 de la infodeskurile amplasate in holul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine(str. Pitar Mos si str. Edgar Quinet).

0 gânduri despre „Campanie umanitara SMILE power by ASLS – De sarbatori sa fim buni, tineri in blugi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.