Social

Camioane rulate de calitate!

Spread the love

Beneficiile sunt primul lucru la care ne uitam cand cumparam ceva, mai ales cand acel produs poate costa si 30.000 euro. Astfel se face ca la camioane.scania.ro se gasesc cele mai avantajoase oferte pentru autocare si camioane. Din experienta, stiu ca foarte multi patroni prefera sa faca leasing camioane, deoarece pe termen lung este mai avantajos. Operatiunile de leasing financiar se diferentiaza de creditarea bancara si trebuie intelese avantajele si dezavantajele pentru a accesa cea mai buna solutie de finantare a nevoii companiei.

Prin leasing financiar, valoarea adaugata este creata de utilizarea bunului cumparat. Finantatorul are drept de proprietate asupra vehiculului, astfel bunurile achizitionate pot fi recuperate relativ mai usor cand un client intra in incapacitate de plata sau nu isi indeplineste obligatiile de plata. In principiu, leasingul este o finantare de active, iar dreptul de proprietate asupra acestora confera o garantie suficienta pentru accesarea finantarii in majoritatea situatiilor. Un avantaj al leasingului financiar, in comparatie cu un credit bancar il constituie accesibilitatea clientului la mai multe canale de vanzare: reteaua bancilor de retail, direct de la companiile de leasing, de la brokeri sau de la dealeri de autovehicule.

Taxele sunt un argument puternic pentru alegerea leasingului, insa nu trebuie sa primeze. Este important de luat in calcul si alte beneficii. Cum ar fi faptul ca toate contractele de leasing sunt mai flexibile cand vine vorba de nevoile consumatorului: optiunea de a renunta inainte de scadenta, posibilitatea reinnoirii prin perioade aditionale, optiunea de a achizitiona vehiculul la terminarea contractului.

Un cap tractor este intotdeauna o investitie foarte buna intr-o firma de transporturi. Achizitionarea la mana a doua se dovedeste a fi o afacere chiar mai profitabila decat daca vom cumpara ceva nou. Camioane.scania.ro ofera cele mai bune programe de leasing operational pentru patronii de firme de transport. Camioanele sunt o investitie de viitor pentru economia tarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *