Creatii, Social, Tineri

Cafea cu aroma de…canabis la Timisoara. Legal si sofisticat

Spread the love

La Timisoara s-a deschis recent prima cafenea ce comecializeaza produse obtinute prin prelucrarea sau inserarea CBD-ului ca materie prima de baza, cafenea situata pe strada Lucian Blaga, numarul 12, in vecinatatea Pietei Libertatii, o zona de atractie a orasului.

In completarea bauturilor pe baza de CBD si cafea, CBD2GO comercializeaza si smoothies, beri, energizante, dar si produse alimentare dintr-o paleta larga pentru toate gusturile, precum negrese, briose, batoane proteice, ciocolate, biscuiti, guma de mestecat, muguri etc.

Dupa cum sugereaza si numele, cafeneaua comercializeaza produse care sunt destinate consumului exclusive “to go”, ca o masura de prevenire si lupta impotriva SARS-CoV-2. Va invitam sa incercati cee ace noi va pu nem la dispozitie si sa va bucurati de multiplele efecte benefice ale substantei miraculoase a secolului XXI.
Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie cu orice informatie, la numarul de telefon: 0758961475, sau pe retelele de socializare
(Facebook/Instagram). Pentru detalii suplimentare sau comenzi, va invitam sa accesati www.cbd2go.ro, produsele noastre putand ajunge la dumneavoas tra prin serviciul de curierat intr-un in terval de timp optim.

1 gând despre „Cafea cu aroma de…canabis la Timisoara. Legal si sofisticat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *