Fără categorie

Cadouri de lux pentru fumătorii de trabucuri

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Humidor Wiston Churchill By Credan - Made in SpainConsumatorii de trabucuri au în comun imaginea iconică a bărbatului de succes, înstărit şi rafinat, ce ştie şi îşi permite să savureze pe îndelete şi pe alese din plăcerile vieţii. Fumătorii de trabucuri împărtăşesc şi afinitatea pentru băuturi fine, partenerul ideal al unui trabuc veritabil fiind un whisky respectabil, învechit şi, preferabil, de colecţie. Sunt bărbaţi educaţi şi împliniţi profesional, foarte probabil businessmani sau profesionişti de „talie grea”, domni emancipaţi şi gentlemani respectabili.

Şi acum, iată întrebarea la care vom răspunde în acest articol: ce cadouri originale, practice şi rafinate putem oferi acestor domni? Pentru a ne pune la punct cu trendul accesoriilor de lux pentru fumători, am consultat oferta de cadouri pentru bărbaţi Borealy, impresionantă prin colecţia de cutii pentru trabucuri, brichete de colecţie, cuttere, scrumiere şi alte articole de lux pe măsura unui viciu high class, ilustrativ bunăstării fumătorului.

Humidoare de lux pentru păstrarea trabucurilor

Fumătorii de trabucuri au nevoie, constant, de accesorii speciale pentru o experienţă reuşită a consumării tutunului de calitate. Unul dintre accesoriile must have pentru un fumător de trabucuri îl reprezintă humidorul – cutii speciale pentru păstrarea trabucurilor, cu climat interior controlat. Aceste humidoare menţin umiditatea din interior la un procent de aproximativ 70%, astfel încât trabucurile să nu se usuce sau să nu îşi altereze aroma. De asemenea, humidoarele sunt realizate din materiale speciale, precum lemnul de mahon sau de cedru spaniol, ce împrumută un parfum specific ţigărilor din foi şi le desăvârşeşte savoarea. Credan, Tonino Lamborgini sau S.T. Dupont sunt câteva dintre faimoasele branduri ce semnează cutiile de lux pentru păstrarea trabucurilor din oferta Borealy Gifts.

Brichete şi cuttere de colecţie

Înainte de a fi fumat, trabucul se taie cu grijă cu ajutorul unui cutter, cu mare atenţie pentru a nu rupe marginile acestuia şi a compromite, astfel, întreaga experienţă pe care ţigara din foi de calitate o promite. Perfecţiunea tăieturii nu reprezintă o problemă dacă fumătorul dispune de un cutter de calitate, preferabil cu două lame, ce acţionează simultan, din ambele părţi, pentru segmentarea precisă. Odată ce capătul a fost tăiat ca la carte, urmează aprinderea lentă a trabucului până când jarul este uniformizat, preferabil cu chibrituri sau brichete speciale şi de înaltă calitate, astfel încât să nu fie alterat gustul trabucului cu miros de gaz.

Oferta Borealy numără şi brichete electrice Tonino Lamborghini, gadgeturi moderne pe care fumătorii stilaţi ar fi mai mult decât încântaţi să le deţină. Brichetele Zippo în ediţie limitată sau cele placate cu paladiu din colecţia Humphrey Bogart a liderului de pe piaţa de profil – S.T. Dupont sunt alte accesorii „etichetă” pe care un domn obişnuit cu luxul le va aprecia în mod deosebit.

Fumarea trabucurilor este o artă pe care o stăpânesc domnii ce ştiu a se înfrupta cu răbdare şi selectivitate de plăcerile vieţii şi pretinde un anume grad de educaţie pentru aprecierea întregii experienţe pe care o oferă ţigareta cu foi. Trabucul induce şi degajă sentimentul de bunăstare, pretinde şi sugerează prestigiu şi este un indiciu de încredere al bărbatului puternic şi cuceritor. Pe care, iată, aveţi acum idee cu ce „calibru” de cadouri originale să-i măguliţi orgoliul, viciul şi adicţia pentru lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *