Fără categorie

Ca sa calatoresti, ai nevoie de bani URGENT! Afla ACUM cum!?!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Sa ne imaginam un scenariu. Ma cheama altfel si am nevoie de bani. Sunt studenta in Capitala, sa zicem. Si am nevoie de bani. Sunt multe variante si posibilitati, dar intr-un scenariu am procedat astfel. Am decis sa fac Videochat de Acasa, mai exact din camera de camin, e mare, spatioasa gen Duplex, e perfect.

ice1

Cum am ajuns sa castig bani astfel? Simplu! Am cautat pe google –  „consultanta videochat de acasa”, ” videochat de acasa”, „cum se face videochat de acasa” si asa am ajuns pe site-ul care trebuie.

➡ De ce sa spui DA

despre-videochat-min-603x330

Videochatul adult inseamna conversatii pe teme erotice, dans erotic, miscari lascive, mimarea masturbarii, a orgasmului, striptease. Nu exista nici un fel de constrangeri, modelul este cel care conduce jocul, totul este la latitudinea modelului, totul se face de comun acord cu membrul platitor care a accesat profilul si se merge atat de departe cat isi doreste modelul.

Pentru asta ai nevoie de cateva lucruri.

– actul de identitate care sa ateste ca ai implinit varsta de 18 ani;

– un calculator;

– o conexiune la internet (cu cat viteza e mai mare cu atat e mai bine);

– o camera web ( ideala e o camera video cu telecomanda si zoom, dar daca e camera web atunci cu siguranta te-ar avantaja una de o calitate cat mai buna);

– atitudine pozitiva;

Banii vin foarte usor. Eu eram platita pe un card MasterCard in dolari valabil oriunde in lume, pe care o sa il primesti gratuit acasa sau la orice alta adresa doresti. Banii vin repede. Fiecare luna e impartita in 2 perioade. Perioada 1-15 si perioada 16-31. Pentru perioada 1-15 platile se fac in data de 10 a lunii urmatoare, iar pentru perioada 16-31 platile se fac in data de 25 a lunii urmatoare.

Castigurile sunt in functie de cat de mult timp stai online si de cat de multa seriozitate dai dovada in tratarea acestei activitati si se incadreaza intre 500$ si 5000$ pe luna.

LiveJasmin are cateva reguli simple, dar foarte stricte. O sa dam aici cateva exemple: niciodata sa nu iti dai datele de contact in chatul gratuit sau privat. Acest lucru duce la sanctiune sau chiar banare; sa nu arati zone intime in free chat. Acest lucru duce la sanctiune (ti se scad banii din cont);

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *