Fără categorie

Ca sa calatoresti, ai nevoie de bani URGENT! Afla ACUM cum!?!

Spread the love

Sa ne imaginam un scenariu. Ma cheama altfel si am nevoie de bani. Sunt studenta in Capitala, sa zicem. Si am nevoie de bani. Sunt multe variante si posibilitati, dar intr-un scenariu am procedat astfel. Am decis sa fac Videochat de Acasa, mai exact din camera de camin, e mare, spatioasa gen Duplex, e perfect.

ice1

Cum am ajuns sa castig bani astfel? Simplu! Am cautat pe google –  „consultanta videochat de acasa”, ” videochat de acasa”, „cum se face videochat de acasa” si asa am ajuns pe site-ul care trebuie.

➡ De ce sa spui DA

despre-videochat-min-603x330

Videochatul adult inseamna conversatii pe teme erotice, dans erotic, miscari lascive, mimarea masturbarii, a orgasmului, striptease. Nu exista nici un fel de constrangeri, modelul este cel care conduce jocul, totul este la latitudinea modelului, totul se face de comun acord cu membrul platitor care a accesat profilul si se merge atat de departe cat isi doreste modelul.

Pentru asta ai nevoie de cateva lucruri.

– actul de identitate care sa ateste ca ai implinit varsta de 18 ani;

– un calculator;

– o conexiune la internet (cu cat viteza e mai mare cu atat e mai bine);

– o camera web ( ideala e o camera video cu telecomanda si zoom, dar daca e camera web atunci cu siguranta te-ar avantaja una de o calitate cat mai buna);

– atitudine pozitiva;

Banii vin foarte usor. Eu eram platita pe un card MasterCard in dolari valabil oriunde in lume, pe care o sa il primesti gratuit acasa sau la orice alta adresa doresti. Banii vin repede. Fiecare luna e impartita in 2 perioade. Perioada 1-15 si perioada 16-31. Pentru perioada 1-15 platile se fac in data de 10 a lunii urmatoare, iar pentru perioada 16-31 platile se fac in data de 25 a lunii urmatoare.

Castigurile sunt in functie de cat de mult timp stai online si de cat de multa seriozitate dai dovada in tratarea acestei activitati si se incadreaza intre 500$ si 5000$ pe luna.

LiveJasmin are cateva reguli simple, dar foarte stricte. O sa dam aici cateva exemple: niciodata sa nu iti dai datele de contact in chatul gratuit sau privat. Acest lucru duce la sanctiune sau chiar banare; sa nu arati zone intime in free chat. Acest lucru duce la sanctiune (ti se scad banii din cont);

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.