Atelier de Idei, Social

BURGARESCU – Un loc unde burgerii se strang in club la cina cea de taina

Spread the love

BURGARESCU este un loc cu burgeri. Nu ai cum sa crezi ca daca vii aici vei gasi altceva. Si cu toate acestea vei fi surprins. Cele mai apetisante cipsuri de cartofi, cele mai interesante retete de cartofi copti cu parmezan si rosii, cele mai gustoase retete de pizza si cei mai creativi burgeri si nu o spun eu, ci o spune chiar Chef-ul care face ca ingredientele banale sa se transforme in opere de arta. Domnul Bebe cum il stiu prietenii este si antreprenor si coordoneaza agentia Leadskills.ro. Ce face la agentie va las sa descoperiti singuri.

➡ Ce inseamna BURGARESCU

BURGARESCU este un melanj de idei crete sau, altfel spus, vorbim practic de viziunea unitara a trei corporatisti. Acesti oameni plini de initiativa au gandit un local in proximitatea parcului National, destul de aproape de National Arena si asa s-a nascut o locatie cu aer cald, mancare  cu personalitate , totul intr-un concept fusion gourmet in jurul a doua elemente iconice Burgerul si Pizza.

➡ De ce sa spui DA – BURGARESCU

Am fost recent la BURGARESCU si am remarcat cateva lucruri, dincolo de gustul original al burgerilor in stil ,,clubbing” 😀

-nu folosesc cartofi congelati. In ciuda dificultatilor tehnice care se impun in acest caz, m-am bucurat sa aflu ca acolo in bucatarie, cineva, taie felii, fasii, sau in oricare alta forma cartofii.

-Burgerul de vita pe care l-am servit era facut cu carne de vita din rasa Black Angus. 100%

-ESCU-burger. Un burger care vine cu o reteta speciala (Pulled pork), intr-o combinatie secreta de mirodenii si cu un gust naucitor, reteta din care am savurat cam 3…cred. N-am mai numarat de la un moment dat 😀

  • DUCK-burger, adica un burger din carne de rata, bun incat te lingi pe degete.

Dar cel mai bine mergeti voi acolo si incercati retetele lor. Ii gasiti pe Facebook sau pe BLV. Basarabia 80.

1 gând despre „BURGARESCU – Un loc unde burgerii se strang in club la cina cea de taina”

  1. Burgarescu….un aer al Bucurestilor de alta data, renascut printre retete internationale. Si noi am fost acolo o data, am revenit cu placere si vom mai merge de cate ori vom simti nevoia unui menu diferit. Pentru ca tot ce se gaseste in menu este facut cu patima gustului si are o savoare de neuitat. Incercati. Sigur veti reveni. Ca noi si ca multi altii… Cei trei corporatisti clar nu au facut rabat de la calitate. Respect pentru curaj si implicare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.