Fără categorie

Bucataria HoReCa va avea alt gust cu ajutorul Podravka!

Spread the love

Podravka, compania croată care a făcut tradiție prin brandul Vegeta, vrea să intre și în zona HoReCa din România. Concret, 4 dintre cele 7 branduri Podravka dedicate pieței HoReCa vor fi și pe mesele voastre: Vegeta, Lagris, Podravka și Fant.

Chef Misel Tokic

„Ne bucurăm că de astăzi produsele noastre gastro se vor regăsi și în România și vrem ca viitorii noștri parteneri să se convingă de calitatea superioară a produselor și de beneficiile oferite de acestea. Luând în considerare numărul în creștere al consumatorilor care accesează zona HoReCa, acestă piață are un potențial mare, iar compania Podravka este capabilă să furnizeze un răspuns rapid la schimbările din mediul de afaceri. Astfel, ne dorim ca produsele noastre să câștige încrederea consumatorilor, acestea fiind adaptate la bucătăriile internaționale,respectând particularitățile gustului local, iar treptat ne propunem să aducem în România toate cele 7 branduri Podravka create pentru piața HoReCa”, a declarat Cristina Ghiurluc, Marketing Manager Podravka România.

Produsele Podravka sunt ceea ce trebuie sa fie. Bune de pus pe mancare, in mancare, peste mancare, odata cu mancarea din farfurie. Papilele mele gustative au cunoscut gustul umami cu ajutorul lor.

Produse Lagris

➡ Sa cunoastem bunatatile de la Podravka

Brandul Vegeta reprezintă “cea mai bună creație croată”, fiind o combinație unică de condimente și legume deshidratate, cu un conținut optim de sare. Produsele Vegeta completează și reunesc caracteristicile naturale ale mâncărurilor, fără a domina aroma, îmbogățind astfel gustul preparatelor. Brandul Vegeta va fi prezent pe piața HoReCa din România cu următoarele produse:

 • Vegeta în ambalaj de 3 kg, respectiv 10 kg
 • Vegeta Borș cu legume
 • Vegeta Mediteranean
 • Vegeta Picant

Brandul Lagris pentru segmentul HoReCa vine cu variante  de garnituri care se vor alătura ușor oricărui fel de mâncare, toate fiind produse cu valori nutritive excepţionale, atent selecționate.  Standardele ridicate de prelucrare și producție garantează conservarea nutrienților, produsele Lagris fiind astfel excelente în prepararea unei game diversificate de garnituri. Printre produsele Lagris disponibile în România se numără:

 • Diferite tipuri de orez, de la orez cu bob lung decojit sau orez Jasmine, până la orez Sushi.
 • Hrișcă decojită, 1 kg
 • Fasole albă bob mare, 5 kg
 • Fasole pestriță deschisa, 5 kg
 • Fasole roșie, 5 kg
 • Năut, 5 kg
 • Piure de cartofi simplu sau cu lapte, 3 kg

Brandul Podravka pentru HoReCa va aduce gustul supelor gătite în casă, iar sosurile și dressingurile vor da savoarea dorită fiecărui fel de mâncare. Acestea pot oferi mâncărurilor savoarea bucătăriilor naționale și internaționale și permit pregătire în feluri cât mai diversificate a salatelor sau supelor. Produsele Podravka pentru segmentul HoReCa numără:

 • O gamă de 20 de tipuri diferite de supe, de la supa de pui sau cea vieneză, până la supa cremă de sparanghel sau ciuperci.
 • Sosuri și dressinguri precum sos Gravy, sos de ciuperci, sos brun sau sos vânătoresc.

Ultimul brand adus de Podravka pe piața HoReCa din România este Fant. Acesta este o bază culinară concepută pentru prepararea felurilor de mâncare tradiționale, dar într-o formă modernă, reducând totodată semnificativ timpul de preparare. Produsele Fant disponibile în România sunt:

 • Fant pentru fasole și tocănițe, 1kg
 • Fant pentru pleskavita, kebab și hamburgeri, 1kg
 • Fant pentru gulaș și papricaș, 1kg
 • Fant pentru carne tocată, 1 kg

Toate cele patru branduri care se vor regăsi de astăzi pe piața HoReCa din Romania sunt create pentru a răspunde cerințelor pieței, oferind produse diversificate pentru gusturi la fel de diferite.

Produsele Podravka au fost lansate pe piața locală HoReCa prin intermediul a doi Chefi croați veniți special cu această ocazie, care au dat savoare unor preparate speciale cu ajutorul produselor Podravka, în cadrul unui eveniment de live cooking desfășurat în studioul de gătit Chef Parade.

Noua gamă de produse Podravka pentru piața HoReCa va fi disponibilă în toată țara prin intermediul distribuitorului Marathon Distribution Group, care a devenit partenerul exclusiv al companiei pentru brandurile HoReCa.

 Dar sa lasam vorbele si sa ne concentram pe rezultat. Eu am gustat si m-am bucurat de zeci de preparate, va las si voua ca mostra cateva fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *