Actualitate, Social

BRICO DEPOT vine cu idei creative de sarbatori

Spread the love

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, te ajută să-ți pregătești din timp casa de Paște, cu soluții complete de curățenie și îmbunătățire a locuinței. Sa lasam vorbele si sa ne apucam de treaba, zic!

Soluții de curățenie potrivite pentru casa ta

Dacă te gândești să începi un proiect de renovare sau amenajare sau te pregătești de tradiționala curățenie de primăvară, îți recomandăm să te asiguri că ai la îndemână soluțiile și produsele de curățenie potrivite.

Indiferent de cât de ordonat ai lucrat, praful se infiltrează peste tot, iar urme de vopsea și var vei regăsi pe clanțe, uși, gresie, parchet, prize, plinte, rosturi sau geamuri, chiar și la mult timp după ce ai terminat renovarea. În același timp, pentru a te simți mereu bine în casa ta, e important să-ți planifici o curățenie generală de cel puțin două ori pe an. Casa ta va căpăta un alt aer, proaspăt și curat, care va insufla tuturor membrilor familiei o stare de bine.

Pentru a te putea bucura pe deplin de rezultatele muncii tale, ai nevoie de o trusă pentru curățenie bine echipată. Ce nu ar trebui să-ți lipsească: găleată, mop, racletă, perii, lavete, bureți, mănuși, saci de gunoi, făraș, mătură. Această trusă este extrem de utilă nu doar atunci când renovezi, ci pentru toate activitățile de curățenie pe care ți le propui.

Noua gamă de produse de la Brico Depôt este concepută special pentru nevoile tale. Mopuri care se pot utiliza pe orice tip de pardoseli, cu un nivel de absorbție foarte mare, ideale pentru colectarea murdăriei, prafului și grăsimii. Perii flexibile, pentru curățarea în spatele bateriei de baie sau bucătărie, perii pentru rosturi și colțuri de plăci ceramice și perii speciale care colectează praful în loc să-l elibereze în aer, cu husă detaşabilă și lavabilă la maşina de spălat.

Geamurile reprezintă mereu o provocare atunci când intră în atenția noastră. La Brico Depôt găsești o soluție ingenioasă, trei produse în unul singur – un pulverizator de apă, o racletă şi o lavetă din microfibre, care îți permite să cureți geamuri, oglinzi și faianță, fără a avea nevoie de lavete sau produse chimice suplimentare.

Iar dacă petele de cerneală, creioane și marker permanent se numără printre cel mai des întâlnite provocări în materie de curățenie în familia ta, buretele magic pentru ștergere te ajută să îndepărtezi și cele mai persistente pete.

Proiectele complexe au nevoie de materiale și produse pe măsură

Indiferent de proiectul de îmbunătățire a locuinței pe care ți l-ai propus în această primăvară, la Brico Depot găsești materialele de construcții și produsele potrivite pentru tine. Vrei să construiești, să renovezi sau doar să faci mici reparații? Opțiunile sunt multiple, la prețuri mici zilnic: de la cărămizi, bolțari de zidărie și fundație, ciment, mortar sau polistiren, până la diverse modele de țiglă metalică, panouri solare sau ferestre și uși cu aspect plăcut, ușor de montat, potrivite pentru orice tip de amenajare.

Noua campanie este însoțită de un catalog, valabil în perioada 20.04 – 16.05.2019 și disponibil în magazine, pe website și în aplicația Brico Depôt.

Gama de echipamente de lucru Site – concepută pentru siguranța ta

Din luna aprilie, atât profesioniștii, cât și clienții obișnuiți vor găsi în magazinele Brico Depôt noua gamă de echipamente de lucru Site – îmbrăcăminte, încălțăminte și mănuși – creată special pentru activitățile de construcții, renovare sau amenajare. Echipamentul Site este realizat din materiale foarte rezistente, durabile și care oferă libertate de mișcare și protecțe. Echipamentul Site include pantaloni cu multiple buzunare și funcționalități, pantofi de protecție, tricou Polo și mănuși special concepute pentru lucru intensiv.

Pe lângă aceste soluții, Brico Depôt le oferă clienților diverse posibilități de plată, printre care și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere. Cardul Brico Depôt aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fără bon fiscal, facturare rapidă și livrarea produselor achiziționate acasă, conform regulamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *