Fără categorie

BRICO DEPOT surprins in 320 de pagini, 2500 de ore, 6.500 kg de cerneala, 35.000 de cafele si 10.500 de articole

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Brico Dépôt a lansat Catalogul 2016, un proiect unic și o premieră absolută în peisajul DIY din România, fiind primul și singurul catalog de acest fel de pe piață. Cu 320 de pagini full color, si peste 10.500 de produse disponibile în depozitele din toată țara, Catalogul mai-iunie se vrea cel mai complet manual pentru profesioniștii și amatorii DIY aflați în căutarea unor soluții avantajoase pentru construcții, amenajări și renovări vor găsi tot ce au nevoie pentru proiectele lor.

Catalog Brico Depot 2016

Practic Brico DEPOT CATALOG 2016 se vrea un DEX al tuturor celor care vor sa faca ceva – acasa, in gradina, la bloc, la job. In plus, informațiile din catalog vor fi disponibile si online prin aplicația mobilă BRICODEPOT, disponibilă pe Android și IOS, cea mai inovatoare și completă soluție digitală din peisajul de bricolaj românesc.

Odată cu această premieră, Brico Dépôt inițiază un nou stil de conversație cu consumatorii: unul mai uman, mai apropiat, mai familiar. Clienții vor fi surprinși de o experiență îmbunătățită la raft, dar și de noua imagine Brico Dépôt: Mihai Bobonete și Adrian Văncică, cei mai îndrăgiți actori de comedy din România. Ca sa intelegeti despre ce vorbesc va las o mostra surprinsa din timpul conferintei de presa.

Catalogul Brico Dépôt 2016 este un proiect ambițios de care suntem foarte mândri. Ne dorim ca acest catalog special să devină un reper pe piața de bricolaj și un prieten de nădejde pentru toți clienții noștri. Iar acesta este doar începutul. Scopul nostru, pe termen lung, este să creăm o tradiție în redactarea catalogului an de an, astfel încât oamenii să-l aștepte cu nerăbdare în fiecare primăvară”, spune Christian Mazauric, Director General Brico Dépôt România.

Lansarea Book 2016 marchează totodată o schimbare de concept în depozitele noastre. Anul trecut promiteam clienților o experiență diferită, iar acum ne îndeplinim această promisiune. Ne-am dorit și am căutat să ne pliem pe nevoile consumatorilor, astfel că am găsit modalități creative de adaptare a conceptului global la specificul pieței locale. Am schimbat radical abordarea și am început să ne concentrăm mai mult pe zona de servicii și pe crearea unei legături mai apropiate cu cei care intră în depozitele noastre. În acest sens, alegerea ca exponenți de imagine a celor doi actori, Bobonete și Văncică, vine ca o completare firească”, adaugă Mazauric.

Mihai Bobonete si Adrian Vancica

Suntem onorați să fim alături de profesioniști și particulari, ca vectori de imagine ai Brico Dépôt. După cum știți, românul se pricepe la toate și când nu se pricepe improvizează. Brico Dépôt înlătură improvizația și îți dă tot ce-ți trebuie ca să iasă treaba bine. Profesioniștii Brico Dépôt se trezesc de dimineață, au prețuri mici și-ți livrează marfa pe șantier. Acestea sunt motivele pentru care am răspuns cu inima deschisă propunerii Brico Dépôt. Cine nu-și dorește parteneri cu astfel de calități!”, spune Mihai Bobonete.

Extras live din cadrul conferintei de presa aici.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.