Atelier de Idei, Social

Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir, un vinars rafinat și complex, ca o poveste la nai

Spread the love

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor  de băuturi spirtoase și vinuri  din România, lansează Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir, un vinars rafinat și complex, maturat ȋn butoaie de stejar, la Distileriile Alexandrion Saber 1789.

Brâncoveanu Vinars, un brand premium ȋn portofoliul Alexandrion Group, lider ȋn categoria pe care o reprezintă, premiat la cele mai prestigioase competiţii internaționale, își extinde gama cu o ediție limitată, exclusivă, extra-maturată. Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir a fost creat pentru a onora valorile culturii române, prin intermediul unei băuturi care să reflecte excelenţa și unicitatea celor care reușesc să devină repere ȋn diverse arii culturale.

Această ediţie îi este dedicată și poartă numele maestrului Gheorghe Zamfir, unul dintre cei mai mari muzicieni români ai tuturor timpurilor, compozitor și autor a peste trei sute de lucrări instrumentale, simfonice și nu numai, care, prin pasiune și virtuozitatea sa a devenit un simbol mondial al muzicii interpretate la nai.

Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir este lansat pentru a celebra aniversarea celor 80 de ani de viaţă ai maestrului Gheorghe Zamfir, care semnează această colecție exclusivă, amplificandu-i valoarea și nobleţea și imprimându-i o parte din energia creatoare imensă pe care o emană.

Prin colecții exclusive, extra-maturate și realizate în ediții limitate, Vinarsul Brâncoveanu omagiază talentul și geniul creator al unor personalități contemporane cu contribuţie remarcabilă la dezvoltarea culturii române.

Noul Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir are o distribuţie limitată, fiind disponibil prin intermediul magazinului online Alexandrion Group – www.iconicdrinks.ro/shop, în rețelele naționale de hypermarket-uri și în magazinele de specialitate.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România.

Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *