Fără categorie

Bozgori cu trei oua…

Spread the love

marko-bela-udmrNu sunt xenofob, nu sunt rasist, nu sunt anti-tolerant, dar sunt in schimb extrem de iritat cand vine vorba de tupeu si nesimtire cu iz extern.

Nu am nimic cu ungurii, lucru pe care l-am mai spus in aceste pagini ale acestui blog, dar detest modul in care fac politica minoritatile unguresti de pe teritoriul Romaniei.

Inteleg, au postul lor de tv, au limba si obiceiurile lor, traiesc in numar mare in anumite zone de pe teritoriul Romaniei, dar totusi sa nu uite un lucru. Pamantul pe care calca nu l-am adus noi, romanii, de la Sud de Dunare cum spunea Roesler odata ci era AICI din vremea TRACILOR.

bozgorPrin urmare, cu ce tupeu vine bozgorul de Marko Bela si trimite un document oficial cu antetul Guvernului Romaniei in LIMBA MAGHIARA??? (Click aici pentru detalii)

Chiar daca se crede cu trei oua, sa nu uite Marko Bela ca Horia, Closca si Crisan, Mihai Viteazul si Maresalul Antonescu, chiar daca azi sunt doar niste simboluri, sangele lor nu s-a varsat in van si poate mai curge prin venele unora dintre noi si ar fi pacat ca intr-un viitor apropiat sau indepartat, sa se intalneasca cu unul cu sange de roman si sa se trezeasca fara cojones si sa cante imnul Ungariei ca o fetita tupeista

Il sfatuiesc sa iasa public si sa isi ceara scuze in numele romanilor…E un sfat prietenesc…

Bogdan DARADAN

0 gânduri despre „Bozgori cu trei oua…”

 1. Hey tipule scuză-mă, dar tu ştii de înseamnă bozgor? Pun pariu că nu ştii exact, dar acuma te vei documenta sper. Şi eu sunt patriot, dar nu rasist, cum dai tu dovadă din acest post. Sorry 4 you man!

 2. Pentru BOGDAN…Am VIZITAT blogul tau, mi/au placut bancurile si iti voi explica si cuvantul bozgor, cu toate ca stiam sensul lui si iti voi dovedi inainte de a atasa aici explicatia din DEX…bozgor are sens peiorativ cand il adresezi unui maghiar cum si un maghiar il poate adresa unui roman…ii numesc bozgori pe toti acei unguri care nu mai au loc in tara lor de origine si vor sa fie aici stapani…e ca si cand eu, roman fiind, ma duc intr/un oras din America unde sunt mai multi romani decat americani si incep sa pun panouri in limba mea…Eu asta detest si urasc…Am fost in Miercurea Ciuc, in Covasna, in Tusnad si ungurii, in special unguroaicele sunt foarte calzi si sociabili ca si natie…Repet, nu am nimic cu ungurii in sine ci doar cu acei politicieni unguri cum am ce am si cu anumiti politicieni romani portocalii…Sunt opiniile mele de cetatean liber mai mult sau mai putin bine documentate…

  PS: Definitia din DEX
  bozgor, -oaică, bozgori, -oaice, s.m., s.f. (pop.) ungur, maghiar.
  Sursa: Argou | Trimisă de blaurb, 18 Jun 2009
  Comentariu: Sensul cuvîntului este în maghiară „om fără țară”, „apatrid”, „nomad”. Se folosește cu nuanță peiorativă, depreciativă (nu neapărat la adresa maghiarilor, ci și reciproc)

 3. cauta pe google translate…o sa caut eu si iti scriu imediat traducerea:) oricum imi place punctul tau de vedere! felicitari!:)

 4. Pentru mine bozgori sunt cei care au atitudini gen spanzurat Avram Iancu(delicventi de drept comun) care ar trebui impuscati,iar ungurii care sunt cetateni Romani, sunt niste persoane carora trebuie sa aiba tot ajutorul pentru a-si pastra identitatea nationala. Daca nu vor sa fie cetateni Romani pot pleca oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.