Fără categorie

BOGDAN PREDESCU – La Radio, vreau in vacanta la Radio

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Radio Romania Actualitati alaturi de eSky organizeaza in aceasta perioada mai multe campanii pline de surprize si concursuri. Dar despre toate acestea in randurile ce urmeaza.
1. Radio Romania Actualități te trimite la Roma. De unde ideea acestei campanii?
 Pentru că suntem Radioul numarul 1 din România ne-am gândit să organizăm un altfel de concurs pentru că astfel devenim garanția cea mai bună pentru celor mai cunoscute locuri din Europa. Campania noastră se numește Călătorește-ți Visul și propune o serie de concursuri speciale, în care premiile sunt reprezentate de excursii pentru 2 persoane în locuri de top din Europa.
Totul a început anul trecut când am deschis sezonul premiilor deosebite cu o excursie la cursa de Formula 1 de la Hungaroring în cadrul proiectului Verde la Marele Premiu. În carul campaniei “Calatorește-ți Visul”, până acum doamna Rodica Ionescu din Ploiești a câștigat prima excursie și a vizitat Târgul de Crăciun de la Nürnberg, iar apoi Lucia Trandafir din Bucuresti s-a bucurat de excursia la schi în stațiunea Zermatt din Elveția.
Duminică 5 aprilie în cadrul emisiunii Ca pe Roate s-a desfasurat a 3-a finală a concursului în urma căreia ascultatorul nostru Daniel Flore de 45 de ani din București a câștigat o excursie de weekend pentru două persoane, la Bazilica Sfantul Petru din Cetatea Vaticanului.
2. Cine au fost sponsorii?
Un asemenea proiect trebuie să fie susținut de parteneri de încredere. Până acum i-am avut alături pe cei de la eSky.ro, o companie tânără și cu planuri mari de viitor. eSKY.ro este una dintre cele mai puternice agenţii de turism din România, cu vânzare exclusiv online. Deţine 28% cotă de piaţă din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agenţiile de turism din România şi face parte din grupul multinaţional eSKY.PL Group, prezent în pieţele din Polonia, Bulgaria, România şi Brazilia. Concursul nostru continuă însă și suntem deschiși pentru orice colaborare în acest sens
3. Stiu ca Romania Actualitati are un corespondent la Roma. De cat timp este el acolo?
Elena Postelnicu este corespondentul nostru la Roma. Detaliile complete despre Elena și povestea ei din capitala Italiei le aflați pe larg chiar de la ea în week-endul italian.
4. Care e povestea ta, cum ai ajuns sa lucrezi in Radio?
Eu (Bogdan Predescu) sunt de 18 ani în radioul public acolo unde am intrat ca și colaborator și am ajuns în prezent realizator de emisiuni. Lucrez la Secția Sport, însă mă ocup și de segmentul auto, sau de proiecte precum cel despre care vorbim Călătorește-ți Visul, pe care nu îl puteam face dacă nu îl aveam alături pe Paul Scarlat colegul meu de la Marketing, cel care duce tot greul actelor și al birocrației care de multe ori este imposibilă. Dar pentru că ne respectăm ascultătorii, trebuie mereu să trecem peste orice problemă și să mergem mai departe cu produse de calitate.
5. Un mesaj pentru cei ce vor sa lucreze in industrie, ce le-ai transmite?
 Presa în ziua de astăzi se face cu multă informație, însă sufletul este cel care te reprezintă … încercați să vorbiți din suflet, să scrieți cu inima și să publicați ceea ce vă reprezintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *