Fără categorie

BOCRIStalizeaza-te si conecteaza-te ieftin la tehnologie. VIDEO!

Spread the love

Sunt un gamer înrăit. Mi-am început copilăria cu Mario pe o consolă chinezeasca facuta pe vapor, iar aventura jocurilor video a continuat cu QUAKE Arena, GTA I şi II, Counter Strike, NFS Porsche şi Max Payne I şi II. Anii au trecut iar tehnologiile în materie de gaming au explodat,  aşa că am decis să fac un pas important în viaţa mea de gamer şi am achiziţionat de la BOCRIS un ASUS

K551LB-XX225D Intel Core i5 Haswell 4200U

pentru jocuri gen: Assassin Creed, Batman, NFS Run, Max Payne 3, Fallout New Vegas sau Crysis iar lista poate continua pe 70 de pagini:)

Recent, cei de la blogAWARDS  mi-au provocat imaginaţia şi mi-au solicitat să-mi ,,outfit-uiesc” un produs new media, new age cu ,,my life style”.  Prin urmare, după căutări care au durat 2 sec:) am găsit ceva ce-mi vine ca o mânuşă la rubrica LAPTOPURI IEFTINE. De ce se asortează ,,monstrul ăsta” cu mine? Am sa las mai jos 5 motive capitale pentru care eu si el facem o ,,pereche” buna sau o simetrie-empatie perfecta. Si ceea ce e si mai interesant este faptul ca la BOCRIS, magazin de laptopuri online si nu numai, gasesti si ieftin si bun de asta i-am ales…

1. 3D VISION-Eu sunt fan al filmelor 3D in cinema, in special atunci cand ruleaza mega productii in Imax, iar ,,monstruletzul” de mai sus are o functie pe placa video care-i permite sa ruleze 3D. Practic, am 3D LA MINE ACASĂ…COOOOLLLL:)

2. It like silver, it is style, it is rock time…Iubesc muzica rock, iubesc nuantele metalice cu irizatii pentru accesorii cat si pentru haine si incaltaminte, iar jucaria asta nu numai ca are o linie perfecta ca si design dar are si un sunet nebun de clar asa ca piese precum Alice COOPER-Poison sau Bon Jovi-It my life vor rupe concurenţa şi vor da viaţă vecinilor plicticoşi care au şi uitat cum să mai bată în calorifer….NIIIICEEE:)

3.  Îmi plac cadourile-Nu ştiu de alţii, dar mie chiar îmi plac cadourile. Simbolice sau consistente, în bani sau în natură, îmi place să primesc cadouri iar la Bocris primesti cel mai frumos cadou… O SUPER REDUCERE de peste 300 de ron la jucaria asta… Mai exact, de la 2499 acum il iei cu doar 2199. Nu-i asa ca suna bine!? 

4. E prea smecher…Ce imi place la ASUS este ca pare o navă spaţială sau un turbo jet…Am si eu outfit-urile mele smecherele, dar coolerul lui Asus mă dă şi pe mine pe spate.

5. I LOVE TECHNOLOGY…si dacă tot vorbim de tehnologii de ultimă oră, ,,băieţelul” ăsta obraznic nu se joacă cu ,,chestiile astea” şi îţi trânteşte numai elemente unul şi unul:

Procesor
Intel Core i5
Model Procesor
i5-4200U GENERATIA a-IV-a…
Frecventa
1.6 – 2.6 GHz
Numar nuclee 2
Smart Cache 3 MB
Tehnologie 22 nm
Arhitectura  Haswell
Grafica integrata HD 4400
GRAFICA
Producator chipset
nVidia
Seria
GeForce
Model
GT 740M
Memorie dedicata
2048 MB
Tip
DDR3
Altele
Shader 5.0
Suport DirectX 11
Da
Si meniul complet il gasesti aici! 
Pe bune acum, nu suntem făcuţi noi unul pentru altul? Puteam eu să găsesc ceva mai buun…:) Răspunsul în ediţiile următoare…

VIDEO TIME: – TAKE THIS!

Pe scurt, daca aveti nevoie de tablete, plasme, LCD-uri, laptop-uri la preturi imbatabile si calitate extra accesati cu incredere BOCRIS…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.