Idei cu emotii, Tineri

Blogger samurai, Bogdan-San, m-am simtit japonez cu ajutorul unor solutii de traduceri inteligente

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

IRASSHAIMASE – Bine ati venit!

Când vine vorba de zona de business și antreprenoriat multi language, nu pot să nu mă gândesc la diferențele de cultură și civilizație între Occinent și Țara Soarelui Răsare. Dacă vrei să faci un business în Japonia, de exemplu, cu siguranță vei avea nevoie de agenția de traduceri Swiss Solutions.

De ce vorbesc despre ei? Pentru că au cele mai performante servicii de traduceri specializate și cursuri de limbi străine pentru firme.  Nu mă credeți? Vă las aici un clip care demonstrează afirmațiile mele iar mai târziu, dacă o să fiți curioși, o să vă prezint o reinterpretare a culturii japoneze cu ajutorul serviciilor Swiss Solutions.

➡ Ce știam eu despre Japonia până la Swiss Solutions

Orezul e sfânt pentru japonezi. În secolele XVI – XVII, de exemplu, când se petrece acțiunea romanului SHOGUN, orezul era indispensabil pentru samurai și pentru toată cultura japoneză. Din rădăcinile de orez să făceau tatami (covorașele japoneze), sandale, iar orezul era folosit ca monedă de schimb.

Un koku – era cantitatea de orez necesară unei familii timp de un an și toate tranzacțiile în Japonia feudală se făceau în Koku. În acele vremuri daymio (un fel de seniori feudali, voiezii de la noi) erau apărați de samurai și societatea japoneză era împarțită pe caste.

Rangul suprem era acela de SHOGUN și acest sentiment suprem l-am trăit și eu citind romanul lui James Clavell.

Japonezii, în ințelepciunea lor, au mâncat mii de ani doar preparate din pește și așa s-a născut SUSHI și bucătăria moleculară bazată pe preparate din alge, legume și sosuri naturale. Filozofia japoneză pur și simplu mă fascinează.

Să bei ceai dintr-o cană goală, să simți aroma de soc, de tei, să transpiri în zona obrajilor, să te îmbrace aburul și parfumul, să savurezi cu vârful limbii acel gust inconfundabil dintr-o cană goală”…

➡ Ce am înțeles din Japonia după experiența Swiss Solutions

Agenția de SEO și servicii PR pe care o coordonez – H2RO Genuine Communication Agency  a fost contactată de un client din Japonia care vrea să ofere servicii integrate de turism. Datorită serviciilor Swiss Solutions am reușit să înțeleg obiectivele clientului – Myamoto Fuji Okiwakihara.

Acesta vrea ca până la finalul lui 2020, să dețină o cifră de afaceri de peste 700.000 de euro, sumă care vrea să fie defalcată astfel: 50% servicii de școlizare în stil japonez medieval (arta noh, samisen, culturl samuraiului, arta ceaiului, arta caligrafiei japoneze, natiuni de orgami si ikebana) , 30% programe și excursii în Japonia în diferite localități și 20% consultanță în afaceri și evenimente locale și internaționale cu specific japonez.

În perioada 2017- 2018, clientul japonez vrea să dezvolte divizia de consultanţă în afaceri, a celei de evenimente cu specific japonez şi a celei de programe turistice.  Creşterea importanţei diviziei de consultanţă în cifra de afaceri se bazează pe serviciile oferite pentru obţinerea formelor legale de trai în România, pe training-urile de adaptare a japonezilor în România dar şi pe serviciile de traduceri.

În perioada 2018-2020 focusul va fi pe excursii în grupuri mici, de maxim 8 persoane, ghidate de cunoscători ai culturii şi limbii japoneze şi sunt personalizate în funcţie de hobby-urile şi pasiunile participanţilor legate de Japonia. Anual vor fi organizate trei programe turistice (aprilie, august şi decembrie) adresate celor care vor să exploreze Japonia.

În următorii 3 ani clientul vrea să interacționeze cu peste 1.000 de cursanți din România și din zona Balcanică. De asemenea, clientul vrea să ofere în România 5 tipuri de cursuri: cursuri de grup, cursuri individuale, cursuri de autentificare Nihongo Nōryoku Shiken, cursuri pentru companii şi cursuri adresate copiilor.

Toate aceste lucruri nu le-aș fi înțeles și n-aș fi putut să fac un business fără ajutorul Swiss Solution.

Disclaimer: Acest text este creativ și original 100%. Orice asemănare cu realitatea nu e deloc întâmplătoare. Daca aveți reacții adverse după lecturarea acestor rânduri, poftă de scris, chef să îți faci blog, dorința de competiție, accesați pagina SuperBlog pentru detalii și terapie.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.