Atelier de Idei, IT&C

Blog, magazin online, website cu ajutor de la specialisti

Spread the love

Poate ai deja ceva experienta in domeniul online sau poate pana acum ai fost doar vizitator de website-uri si iti doresti sa intri in aceasta lume din punct de vedere al providerului de continut / vanzatorului de produse sau servicii prin e-commerce. In ambele situatii, ti-ar prinde bine sa lucrezi cu specialisti, daca nu consideri ca esti foarte bun in webdesign, programare, marketing online si optimizare pentru motoarele de cautare.

Unde gasesti specialisti in domeniul online? Online, evident! Pe internet poti vizita website-uri ale unor firme de specialitate (alege mai degraba companii si nu specialisti de ocazie) si poti judeca in functie de mai multe elemente. Eu as alege in functie de portofoliu, dar si in functie de modul in care arata website-ul companiei respective si cat de bine indexat este pe principalele motoare de cautare, dupa cautari specifice. Adica, inainte de a vinde servicii altora, este de asteptat ca firma aceea sa presteze servicii si pentru ea insasi, nu-i asa?

Analizeaza bine oferta web design, de programare si SEO, practic tot ceea ce ai nevoie. Vezi de exemplu pentru blog aici optimizare-seosite.ro, o firma ce promite actiune consistenta. A avea un blog nu mai este o chestiune doar de pasiune (pentru unii, pentru altii ramane doar hobby 100%), ci poate fi un mod de viata profesionala. Exista tot mai multe bloguri de succes, bloggeri profesionisti se poate spune, care reusesc sa obtina venituri consistente.

Nimic nu este intamplator, succesul se asigura inclusiv cu actiune SEO si cu un website nu doar cu mult continut de calitate, ci si cu o forma care sa atraga vizitatorii. Blogul este o platforma care poate fi facuta usor, dar de la website la „afacere” este un pas mare. Bloggerii care reusesc sa isi asigure venituri suficiente sunt foarte putini totusi, dar bloggeri care castiga un venit suplimentar, part time, sunt chiar o multime!

Eu zic ca nu este deloc rau, chiar si ca blogger, sa investesti ceva in acest domeniu si sa nu lasi lucrurile la intamplare. Daca nu te pricepi la anumite parti, colaboreaza cu specialisti si astfel vei avea un website mult mai vizitat, deci care ar putea atrage in viitorul apropiat si atentia celor din marketing, PR, CSR, publicitate si asa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.