Fără categorie

BLAXY RESORT – Luxul pe care il meriti la preturi pe care ti le permiti

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

13178001_10207955124968957_1957527579049253068_n

La doi ani de la debutul lucrărilor și la un an de la deschiderea oficială a complexului în sistem de proprietate periodică, dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel anunță inaugurarea serviciilor hoteliere în cadrul resortului din localitatea 23 August – Olimp și funcționarea acestora în paralel cu proprietatea periodică.

➡ 540 de camere deja finalizate în cele 3 tronsoane ale resortului

Din cele 7 tronsoane planificate cu un total de peste 900 de apartamente de tip studio (condo), dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel au inaugurat deja 3 tronsoane, cu un total de 540 de camere. Dintre acestea, o parte au fost deja contractate în regim de proprietate periodică și o parte vor fi închiriate în regim hotelier, începând cu sezonul 2016. Camerele disponibile sunt cu vedere la mare sau cu vedere la Lacul Tătlăgeac, au o suprafață de aproximativ 32 mp și includ un pat dublu și o canapea extensibilă.


Costul unui sejur în cadrul Blaxy Premium Resort&Hotel S.A. variază de la 360 lei / cameră / noapte la 670 lei / cameră / noapte, incluzând cazarea într-o cameră tip condo pentru doi adulți și 2 copii, micul dejun și accesul la toate facilitățile resortului. La solicitare se pot acorda servicii de pensiune completă la prețul de 90 lei/zi/pers.

Suprafața totală a complexului este de 72.000 de metri pătrați și include pe lângă cele 7 tronsoane proiectate și piscine exterioare pentru adulți și copii, restaurante, baruri, cluburi, zonă dedicată pentru copii și un teatru de vară de tip amfiteatru.

Situat în zona localității 23 August și a lacului Tătlăgeac, complexul beneficiază de o plajă privată în suprafața de aproximativ 10.000 mp, accesul la plajă fiind posibil printr-o plimbare de câteva minute printr-o pădure cu alee amenajată.

Blaxy (2)

Proprietarilor care au decis să achiziționeze un apartament sau mai multe în complexul Blaxy le-am oferit posibilitatea de a trata această tranzacție ca o investiție. Astfel, aceștia pot opta pentru a lăsa apartamentul în administrarea resortului în vederea închirierii către cei doritori. De asemenea, celor interesați le oferim posibilitatea să vină pentru un sejur timp de o săptămână în regim hotelier, iar dacă le place atunci pot cumpăra un condo devenind proprietari pe viață timp de o săptămână în fiecare an și le oferim banii înapoi pe sejur“ a declarat Liliana Filip, Director General – Blaxy Premium Resort & Hotel.

Blaxy (4)

➡ Servicii turistice de tip hotelier și programe de entertainment pentru adulți și copii

Pentru a veni în sprijinul serviciilor hoteliere, resortul a inclus deja posibilitatea de a opta pentru meniu pensiune completă, pregătit de maeștrii bucătari cu experiență în marile resorturi de pe litoralul turcesc, dar și programe de entertainment organizate pentru copiii și adulții cazați în resort.

Numărul mare de solicitări primite în timpul sezonului trecut ne-a făcut ca anul acesta să reconsiderăm calendarul deschiderilor și să oferim și servicii hoteliere, pe lângă cele de proprietate periodică. Pentru a sprijini acest tip de servicii suntem consiliați de o echipă de specialiști în arta culinară și servicii de entertainment din Turcia, Elveția și Statele Unite, care pregătește meniul și programul de activități din cadrul resortului“ a declarat Liliana Filip, Director General Blaxy Premium Resort & Hotel.

Blaxy (11)

➡ Concerte și evenimente dedicate turiștilor Blaxy

Sezonul 2016 se anunță a fi plin de evenimente în amfiteatrul Blaxy. Primul concert de anvergură organizat în resort va fi al trupei Vunk, în perioada 10-12 iunie, locurile fiind deja ocupate în proporție de 40%.

➡ Cum sa-ti transformi vacanta intr-un business cu Blaxy Resort

Lansat în România de Blaxy Premium Resort & Hotel, conceptul de proprietate periodică funcționează deja de câteva zeci de ani în Europa de Vest și în țări ca Turcia sau Statele Unite.

Acesta presupune faptul că membrii Blaxy Resort devin proprietari ai unui Condo (32 mp) sau Double Condo (64 mp) timp de o săptămână sau mai multe din an, pentru toată viața, drepturile asupra proprietății fiind transmisibile moștenitorilor legali sau testamentari, ca în cazul proprietății comune a unui bun imobiliar. Pentru orice condo cumpărat la Blaxy se face contract de vânzare-cumpărare la notariat.

➡ Detalii și costuri pentru a deveni proprietar Blaxy

Orice persoană care dorește să devină proprietar în cadrul resortului Blaxy trebuie să își aleagă o perioadă din an (una sau mai multe săptămâni) în care va putea veni anual să-și petreacă vacanța, pentru toată viața.

Spre exemplu, dacă se dorește achiziționarea unui Condo (32 mp) în oricare dintre cele 3 tronsoane construite până acum (E-F-G) în săptămâna 32 (început de august), care este în plin sezon estival, prețul de vânzare-cumpărare va fi de 9.000 euro pentru apartamentele cu vedere la mare și de 7.000 euro pentru cele cu vedere la lac.

Dacă se optează, în schimb, pentru săptămâna 36, care este în afara sezonului de vârf, prețul va fi de 7.500 euro pentru Condo-urile cu vedere la mare și de 5.500 euro pentru cele cu vedere pe partea cu lacul.

Există și posibilitatea achiziționării unui Condo în tronsoanele care urmează să fie ridicate anul acesta, iar prețurile acestora variază între 4.750 euro și 7.750 euro, în funcție de săptămâna aleasă.

Pentru cumpărarea unui Condo la Blaxy Premium Resort & Hotel se întocmesc acte de vânzare-cumpărare la notariat, conform Codului Civil, articolul 687. Se poate plăti în rate, cu carduri la Banca Transilvania sau Garanti Bank.

În ceea ce privește costurile adiționale, anual este necesar să se achite o taxă de administrare de aproximativ 75 euro, care include atât întreținerea, administrarea cât și impozitul către stat și asigurarea de locuință.

Toți proprietarii beneficiază de acces gratuit la facilitățile Resort-ului și discount-uri între 10% – 40% la cele contra cost.

➡ Beneficii și oportunități pentru investitori

Condo-urile cumpărate pot fi lăsate moștenire, vândute, închiriate, ipotecate și/sau introduse în circuitul hotelier. Investitorii care aleg să achiziționeze mai multe Condo-uri fără a avea intenția de a le folosi, deci cu unicul scop de a-și investi banii într-un mod profitabil, își pot amortiza prețul de cumpărare prin câștigul primit în primii 5 ani de zile din venituri din închiriere.

➡ Schimbul de vacanțe în peste 80 de țări din întreaga lume

Orice membru Blaxy, în calitate de proprietar, poate deveni membru al comunității Interval International, ceea ce îi permite să facă schimb de vacanțe cu cei peste 2.000.000 de membri activi din peste 80 de țări. Astfel, se poate opta pentru vacanțe în destinații ca Singapore, Turcia, Elveția, Hawaii, Marea Britanie, Tenerife, Brazilia, SUA, Grecia sau Spania, în aceeași perioadă sau în perioade diferite față de cea achiziționată la Blaxy în România.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.