Atelier de Idei

Black Friday la Vodafone: gadgeturi, smartphone-uri și servicii, la jumătate de preț

Spread the love

Vodafone România dă startul campaniei de Black Friday cu reduceri de 50% la tehnologie, gadgeturi și smartphone-uri, dar și la abonamente de servicii fixe și mobile. Ofertele sunt disponibile de astăzi, 10 noiembrie, până duminică, 13 noiembrie, pe www.vodafone.ro, respectiv până pe 14 noiembrie în magazinele fizice proprii și ale partenerilor.

Produse conectate pentru locuință, dispozitive audio, trotinete electrice, smartwatch-uri, dar și smartphone-uri vor fi disponibile cu abonamentul de servicii mobile RED 15, cu toate beneficiile incluse și perioadă contractuală de doi ani, în pachete speciale de Black Friday reduse cu 50%.

Din gama smartphone-urilor, vedetele acestei ediții Black Friday la Vodafone sunt Samsung Galaxy S21 Fan Edition 128GB 5G și Xiaomi 12 256GB DS 5G, disponibile la portare împreună cu abonamentul de servicii mobile RED Infinity 23, redus la 50%, cu perioadă contractuală de doi ani, cu toate beneficiile incluse.

➡ Oferte la servicii fixe

De Black Friday, Vodafone oferă gadgeturi cu discounturi atractive și la pachetele cu televiziune și internet reduse la jumătate de preț. Tableta Samsung Galaxy Tab A8 va fi disponibilă, astfel, împreună cu pachetul cu 166 de canale TV, Sport inclus și Net Maxim (până la 940 Mbps viteză de download, în funcție de tehnologia disponibilă), totul la 11,5 euro/ lună, pentru contract pe doi ani. Același pachet de servicii este disponibil cu smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 10 redus cu 50%, la prețul total de 10,5 euro/ lună. Clienții aflați în căutarea unui televizor pot opta pentru SMART TV LG cu același pachet de televiziune și internet, la 25,8 euro/ lună, redus de la 32,2 euro/ lună.

Oferta completă adresată clienților persoane fizice poate fi accesată pe www.vodafone.ro, în magazinele fizice și în magazinele partenere.

➡ Tech Friday pentru companii, cu 50% discount

Tehnologia devine și mai accesibilă pentru companii cu noile oferte de Black Friday, disponibile începând cu 10 noiembrie. Acestea includ reduceri la soluții tehnologice, gadgeturi, smartphone-uri și laptopuri. Clienții persoane juridice vor putea achiziționa cu o reducere de 50% soluțiile de semnătură electronică securizată, Secure Sign, de securitate cibernetică pentru dispozitive mobile, Smart Protect, pachetele Soft POS (soluție de încasare cu cardul prin smartphone) împreună cu smartphone-ul Samsung Galaxy S22 128GB DS 5G sau pachetele cu laptop și licență Microsoft 365.

Pe lângă soluții pentru digitalizarea afacerilor, noii clienți persoane juridice vor putea achiziționa și gadgeturi și produse conectate precum trotinete electrice, aspiratoare-robot și purificatoare de aer, cu diverse planuri tarifare RED Infinity și un bonus de 35GB.

Oferta completă adresată clienților persoane juridice este disponibilă pe https://www.vodafone.ro/business/black-friday și prin intermediul reprezentanților de vânzări Vodafone Business.

Despre Vodafone

Unică prin amploarea sa, ca cea mai mare companie de telecomunicații și tehnologie din Europa și Africa, Vodafone transformă modul în care trăim și lucrăm prin inovație, tehnologie, conexiuni, platforme, produse și servicii.

Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și colaborează cu rețele mobile în alte 47 de țări. La 30 iunie 2022, aveam peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix și peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV. Vodafone este lider mondial în domeniul IoT (Internet of Things), conectând peste 160 de milioane de dispozitive și platforme.

Am revoluționat segmentul fintech din Africa prin M-Pesa, serviciu care aniversează 15 ani în 2022. Este cea mai mare platformă fintech din regiune și oferă acces la servicii financiare unui număr de peste 50 de milioane de oameni într-un mod sigur, accesibil și convenabil.

Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun”, folosind tehnologia pentru a îmbunătăți viețile, pentru a digitaliza sectoare critice ale economiei și pentru a facilita o societate digitală incluzivă și sustenabilă.

Ne-am angajat să reducem impactul companiei asupra mediului, astfel încât să putem atinge net zero al emisiilor din întreg lanțul nostru valoric până în 2040, ajutându-ne în același timp clienții să își reducă propriile emisii de carbon cu 350 milioane de tone până în 2030. Facem pași importanți în reducerea deșeurilor rezultate din dispozitivele mobile și în atingerea obiectivului de a reutiliza, revinde sau recicla 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Credem în puterea conectării și în servicii digitale pentru a îmbunătăți societatea și economiile, lucrând alături de guverne pentru a digitaliza sănătatea, educația și agricultura și pentru a crea orașe mai curate și mai sigure. Produsele și serviciile noastre sprijină digitalizarea afacerilor, în special a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).

Strategia noastră de incluziune urmărește ca nimeni să nu fie lăsat în urmă asigurând conectare, dobândirea de abilități digitale și dezvoltarea de produse și servicii relevante, care facilitează accesul la educație, sănătate și finanțe. Ne-am angajat, de asemenea, să dezvoltăm o forță de muncă diversă și incluzivă, care să reflecte clienții și societățile în care activăm.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.