Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii, Tineri

BIZ SMS CAMP – Mai mult decat o tabara, o experienta de viata, o familie, 100% emotie

Spread the love

Disclaimer:,,Urmatoarele randuri nu reprezinta opinia oficiala a revistei BIZ sau a organizatorilor. Sunt pur si simplu gandurile mele 100% #penaturalasa :D. Pentru mine a fost pentru prima oara, dar Social Media Camp 2018, BIZ CAMP 2018, BIZ SMS CAMP 2018 sunt de fapt la a 16-a editie „

➡ Ce inseamna BIZ SMS CAMP?

Vorbim practic de prima tabara de social media si strategii online de marketing prin retele sociale. Social Media Camp este un eveniment care reuneste in cele 4 zile de conferinte, traininguri, workshop-uri, grupuri de lucru, activitati outdoor, toate gandite si pregatite de echipa Biz. Vei intelege la cald si vei lua contact la rece cu cele mai cool trend-uri din industrie. O sa intelegi secretele social media de la ,,guru” Social MEDIA – Chinezu, Manafu, Negrea si multi altii.

Evenimentul se adresează specialiştilor în comunicare, PR, marketing, vânzări atât din agenţii cât şi din companii.

➡ Ce a insemnat pentru mine Biz SMS Camp?

,,Bomboane, bomboane, bomboane” – Altfel spus: ,, emotii, emotii, emotii”. La BIZ SMS Camp cunosti oamenii din spatele brandurilor. Si nu la modul ca te intalnesti cu echipa PROFI, cine se ocupa de marketing la Skoda sau cine face Social media la Metropolitan Life. Nu! Aici, dincolo de schimbul de carti de vizita, totul devine informal. Cunosti oamenii asa cum sunt ei si intelegi ca e timpul sa-ti redefinesti termenul de – ,,FAMILIE”.

LA BIZ SMS CAMP faci parte nu doar dintr-o comunitate, te integrezi intr-o familie. Aici e singurul loc unde poti sa afli trenduri despre Youtube de la Teodora si apoi sa vezi cum se metamorfozeaza intr-o prezenta electrizanta cand vine vorba de dansuri latino.

Aici rezolvi brief-uri reale care ridica probleme reale cu bugete mai mult sau mai putin conectate la realitate si intelegi mecanismele din spatele unor campanii complexe. Aici afli strategia de marketing a magazinului PROFI si apoi Raluca din echipa profi alaturi de colegii ei te invata sa dansezi muzica banateana.

Aici nu exista orgolii si invidii. E loc pentru toti bloggerii, vloggerii, creatorii de continut oricare ar fi el. Aici poti sa vezi la aceeasi masa Huawei langa Samsung, Profi langa Carrefour, Coca-Cola langa Pepsi. Pentru ca atunci cand e vorba de emotii autentice, orice urma de rivalitate dispare.

Aici danseaza, canta, inteleg, pun intrebari bloggeri, vloggeri de la mii la milioane de view-uri. Aici conteaza mai mult cat poti fi de uman, de conectat la celalalt. Aici premiile se convertesc in emotii iar Taxiul cu Bomboane e cel mai bun exemplu.

:arrrow: Pe scurt, de ce sa nu ratezi editia din vara BIZ SMS CAMP?

# aici inveti sa fii conectat la cele mai noi trend-uri din industrie

 

# aici afli raspunsul la intrebari existentiale

 

# aici descoperi pe viu relativitatea temporala si afli ca pot exista si 100 de unghiuri de abordare diferite despre ora 10

# aici afli ce inseamna sa ai veleitati de BARISTA

 

# aici ajungi „vedeta de meme” in cel mai spontan mod cu putinta

# doar aici, daca testezi suficient de multe cocktail-uri cu Jameson si Absolut poti sa citesti gandul animalelor si poti sa descoperi cele mai adanci insight-uri ale unei vulpi, de exemplu

# aici poti sa fii si tu un Picasso, Monet, Pollock, Rembrandt sau Ratte

# aici poti sa canti pe mai multe voci la acelasi microfon

 

# doar aici poti sa canti si sa te transformi in personaj de meme instant

 

# doar aici primesti de la cele mai interesante prezente feminine provocari pe care trebuie sa le executi altfel te asteapta 7 ani cu ghinion

 

Pe scurt, la BIZ SMS CAMP 2018 a fost asa. Ne revedem in vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.