Fără categorie

BILL GATES vrea sa modifice temperatura oceanelor cu termometre speciale

Spread the love

11403474_1600925160190194_7067305902660380879_nIn momentele mele de respiro mai caut pe net diverse lucruri. Si pentru ca mai e putin si voi avea un nepotel de la una dintre surioarele mele, am inceput sa caut pe site-uri de profil produse de care orice mama are nevoie in primele luni de viata ale copilului. Vreau sa o surprind 🙂

Unul dintre aceste produse este un termometru digital pentru a masura temperatura usor atunci cand copilul are anumite dereglari de temperatura. Intamplator sau nu am gasit si un articol interesant despre Bill Gates care vrea sa foloseasca niste termometre uriase pentru a regla temperatura oceanelor.

” Sub pretextul unui mecanism impotriva uraganelor, Bill Gates a inventat un sistem prin care vrea sa filtreze apa oceanelor cu ajutorul unor termometre speciale. Potrivit ABC News, fondatorul Microsoft şi alţi doisprezece inventatori au patentat cinci metode de control şi prevenire a uraganelor prin pomparea apelor reci de la adancime spre suprafata.

11148216_1593951457512989_866603492276231771_nStiu ca pare incredibil dar asta face Bill Gates cu miliardele lui. Daca, in mod normal, pe magazinele de specialitate gasim de la termometre clasice pana la cele cu varf flexibil sau cu posibilitatea de masurare de la distanta, toate pot fi folosite atat pe persoane adulte cat si pe copii sau bebelusi. Toate sunt dotate cu senzori de temperatura precisi ce vor masura, in functie de model, temperatura corpului sau in cazul celor mai sofisticate, putem intalni si masurarea temperaturii ambientale sau de pe suprafata oricarui obiect.

Dar niciun termometru, oricat de sofisicat ar fi, nu a fost conceput pentru a schimba temperatura oceanului. Asta pana la Bill Gates.

Gates şi-a propus să controleze fenomenele meteorologice violente şi a trecut la fapte. A pus la punct un sistem format din mai multe termometre speciale, pompe şi conducte, care amestecă apa caldă de la suprafaţa mării cu cea rece de la adâncime.

Gates şi cei 12 experţi cu care a lucrat la acest sistem susţin că apa caldă de la suprafaţa oceanelor intensifică puterea uraganelor. Iar acest lucru poate fi oprit cu ajutorul apei reci, ce va fi pompată din adâncuri.

Termometru-digital-flexibil-dt-101-270x270Citind acest lucruri, m-am gandit totusi sa-i scriu lui Bill  Gates:

1. Bioritmul natural nu are nici o legatura cu Windows vista.

2. Oceanul nu e nici procesor, nici placa video si nica hard, deci,  in concluzie nu are nevoie de cooler pentru a avea procese in circumstante optime.

3. Apa oceanului nu e ca apa din sistemele de racire, ea contine placton si alte mii de specii de pesti care, potrivit legilor naturii, traiesc fiecare in mediul lor, unii la adancime in apa rece, altii la suprafata in apa calda.

4. Daca totusi esti vrei sa amesteci apa oceanului, pentru ca ai impresia ca daca esti cel mai bogat om de pe planeta poti sa-i tii locul lui Dumnezeu in week-end si daca vei da gres, te anunt ca natura nu e PC si nu poti sa dai RESTART la sistem sau format.

5. Daca tot te plictisesti, mai bine faci ceva cu Power POINT pentru ca a ramas la fel de invechit si pe windows 10.

6. Daca te plictisesti si nu ai ce sa faci cu banii, investeste in energie verde alternativa si o sa vezi ca atunci cand aerul va fi mai respirabil si clima va fi mai blanda si nici uraganele nu iti vor mai chinui inteligenta, pentru ca daca nu stiai draga Bill, uraganele sunt devastatoare in ultimii ani din cauza incalzirii globale. Apropo, nu cumva ai o ideea prin care sa reduci temperatura planetei??? Nu ai vrea sa pui un cooler urias pe Luna???

By: Bogdan DARADAN

3 gânduri despre „BILL GATES vrea sa modifice temperatura oceanelor cu termometre speciale”

  1. incerci sa porti o discutie cu bill gates, sau numai faci pe bizonu pe site?daca la o conferinta de presa in care bill gates ar vorbi mult mai complex despre ideea de a evita uraganele,i-ai spune aceleasi lucruri ca pe site dupa care postezi pe site un aricol in care scrii ca de gates?

  2. cristi, aici nu se vorbeste impertinent si obscen, asta daca nu ai aflat pana acum. Cat despre reactia ta, sa clarificam cateva lucruri. Eu nu ii contest geniul lui bill gates. Si eu folosesc azi programele si aplicatiile inventate de el, numai ca de la pc la natura e cale lunga. una e sa inventezi un program, o aplicatie soft, alta e sa visezi sa dezechilibrezi ecosistemul marin doar pentru o cauza asa zisa nobila. nu e vina uraganului ca are loc, ci e vina oamenilor care s-au asezat in locurile cu uragane. tin sa iti aduc aminte ca natura, mai pe intelesul tau oceanul a aparut inaintea hominizilor, asa ca daca da iama uraganu in ei, tine de chestia „cel mai destept cedeaza, iar cel mai prost supravietuieste”

  3. Pingback: URL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.