Fără categorie

BIANCA RADELA – Mentor de juniori si…mai mult decat atat!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Cum si cand am cunoscut-o pe Bianca las sa fie mister… Pentru ca si misterul are farmecul lui… Dar cine e Bianca!? Are 22 de ani si a studiat Management. Ca orice tanar, asculta muzica, merge in cluburi si iubeste sa studieze oamenii si comportamentul uman. Poate din aceasta cauza nu a fost o intamplare ca a ajuns sa lucreze la Studio Moderna.  Dar toata povestea in randurile care vin. 

BOGDAN: Mentor la Juniori. Ce inseamna sa fii mentor si cine sunt juniorii ?

BIANCA: Eeee povestea e un pic mai lunga… 🙂 Sunt de 3 ani in compania STUDIO MODERNA si pot sa spun ca este locul unde vin cu placere in fiecare zi. Am ajuns sa lucrez aici pentru ca nu aveam ce face in vacanta de vara, pentru mine a fost primul CV depus, primul interviu si primul job. Experienta mea aici a fost una foarte productiva… Daca iti vine sa crezi, eu eram o persoana foarte timida, nu puteam sa exprim ceea ce simteam si eram oarecum anti-sociala. Sunt mentor de peste un an pe proiectul Outbound, iar de 4 luni sunt mentor la Proiectul Juniori.

Acum, daca stau sa trag linie, sa fiu mentor la juniori a fost o provocare , pentru ca nu cunosteam procesul si nu stiam cum decurg lucrurile, ce trebuie sa fac, sa zic.. Eram destul de speriata. Juniorii sunt oamenii nou veniti in companie, ce au terminat perioada de training si trec in etapa urmatoare (Junioratul ) unde aplica si aprofundeaza ceea ce au invatat . Sa fii mentor la juniori, inseamna, din punctul meu de vedere, sa faci tot ceea ce tine de tine pentru a ajuta la dezvoltarea unor oameni si sa reusesti sa-i coord0nezi atunci cand au nevoie de tine. 

BOGDAN: Iti mai aduci aminte cum a fost perioada ta de juniorat?

BIANCA: Sa stii ca atunci cand am inceput sa lucrez la SM NU EXISTAU ECHIPELE DE JUNIORI , DUPA CE TERMINAM trainingul eram repartizati intr-o echipa unde aveam sa ramanem o perioada lunga de timp. Norocul meu a fost ca echipa in care am fost repartizata avea ca lider un super-om care a facut tot ceea ce a tinut de el pentru ca eu sa ajung persoana care sunt azi. Asta vreau sa transmit si eu agentilor de la echipa de juniori, vreau sa le ofer tot ceea ce tine de mine pentru ca ei sa ajunga in TOP, sa fie GOLDEN Agent.


BOGDAN: Sunt sigur ca ai o groaza de amintiri amuzante de cand lucrezi in compania Studio Moderna….Dar poti sa faci un TOP 3 sau macar una care poate fi spusa?

BIANCA: Amintiri… Am amintiri foarte multe dar nu as putea sa fac un top… De ce!? Pentru ca in fiecare zi se intampla ceva care te bine-dispune, pana la urma asta inseamna sa lucrezi la SM – o gramada de amintiri placute, colegi care te fac sa zambesti mereu si oameni minunati de la care ai ce invata 🙂

BOGDAN: Daca ar fi sa schimbi ceva la tine, ce ai schimba !?

BIANCA:  Nu as schimba ceva la mine, imi place cum sunt… sau bine, poate as incerca sa fiu ceva mai putin incapatanata si sa gandesc ceva mai mult atunci cand sunt nevoita sa iau decizii…

BOGDAN: Ce faci cand nu esti mentor?

BIANCA: Cand nu sunt mentor sunt agent de vanzari iar cand nu sunt la munca, sunt o tipa normala care pierde noptile, se distreaza in compania prietenilor si merge in parc.

BOGDAN: Un mesaj pentru cititorii presainblugi… atat!

BIANCA:  Pentru cititori…, in special pentru cei care deja imi sunt colegi – Dragilor haideti sa dam o comanda, Plange tabla! 🙂 Adica nu va amestecati in multime, iesiti in evidenta !

PS: Daca vrei sa faci si TU parte din cea mai tare echipa si daca vrei sa o ai ca si colega pe Bianca, daca iti place si vrei si tu sa lucrezi 4, 6 sau 8 ore intr-o companie multinationala si sa castigi intr-o luna cat castiga parintii tai in 3 sau 6 luni depune un CV la adresa hr.ro@studio-moderna.com care sa te scoata in fata… SUCCES! 

PS 2: Cand aplici nu uita sa treci la subiect fraza – Am aflat de job de pe blogul presainblugi. CONTEAZA! :)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *