Fără categorie

BEST SMART CONSULTING, parteneriat strategic cu Universitatea Reutlingen din GERMANIA. PRESA IN BLUGI pe baricade!

Spread the love

Buna ziua natiune! Am un anunt de facut!  Best Smart Consulting a realizat un parteneriat cu prestigioasa Universitate din Reutlingen, institutie de invatamant ce ofera programe academice internationale aplicate in managementul industrial, logistica si distributie.

Programele Universitatii Reutlingen combina armonios teoria cu practica, iar pe cartea lor de vizita sunt trecute parteneriate de succes cu mari companii din industria de FMCG, AUTO sau din sectorul financiar-bancar.

Managerii pregatiti de Universitatea Reutlingen prin Fundatia Knowledge obtin competente care ii ajuta sa fie printre cei mai buni in orice tara din lume. In curand veti putea participa la o serie de cursuri sustinute de specialistii de la Universitatea Reutlingen, organizate de catre Best Smart Consulting.

Primul dintre ele este anuntat pentru perioada 7-8 MARTIE – DYNAMICS OF SUPPLY CHAIN AND OTHER COMPLEX SYSTEM (Dinamica sistemelor complexe in supply chain)

La acest curs veti descoperi noi mecanisme si proceduri inovative care va vor ajuta sa va dezvoltati business-ul.

PUNCTELE CHEIE ALE SEMINARULUI

Pentru mai multe detalii, accesati aici!

0 gânduri despre „BEST SMART CONSULTING, parteneriat strategic cu Universitatea Reutlingen din GERMANIA. PRESA IN BLUGI pe baricade!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.