Fără categorie

Before being Ghost in the SHELL, she wears jacket and drinks tea. Concurs!

Spread the love

UPDATE: Castigatori pentru goodies-urile Ghost in the Shell sunt – Maria – geaca si Iulian Lupu – presa pentru ceai. Astept pana vineri, 31 martie, ora 18:00 datele voastre complete la adresa bogdan.daradan@yahoo.com ca sa va spun cum sa intrati in posesia premiilor.

Ghost in the Shell se anunta un film mind fuck din mai multe motive. Scarlett Johansson in rol de mutant android mai rar. Iar subiectul in sine inspirat din anime-ul cu acelasi nume te pune pe ganduri. Am gasit un clip destul de interesant pe youtube si am remarcat ca animatia e mult mai violenta decat filmul, cel putin asta deduc din scenele din trailer.

Dar, pana vine filmul, RO IMAGE si Presainblugi te invita la un concurs…original. Avem si invitatii la film daca stati pe aproape. Dar pana atunci vreau sa va surprind altfel.

Am de oferit doua premii – O jacheta brand-uita cu initialele filmului atat in engleza cat si in japoneza si un aparat de facut ceai. Premiile vor fi oferite in urmatoarele conditii!

➡ CONCURS GHOST IN THE SHELL

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor de peste 18 ani din Romania. Pentru a participa la acest concurs trebuie sa interactionati cu pagina de facebook RO IMAGE si sa dati mai departe trailer-ul filmului ca sa afle si prietenii vostri de pe facebook despre ultima productie Paramount Picture.

Sa comentati la acest articol cu un raspuns la intrebarea – Ce alte actrite de la Hollywood v-ar placea sa joace in filme inspirate din anime-uri. Nu trebuie sa gasiti neaparat un anime ci ma intereseaza mai mult sa vad la ce actrite va ganditi.

Eu personal mi-ar placea sa o vad pe Rachel McAdams intr-un anime inspirat din Saylor MOON  dar asta e doar opinia mea. Astept cu interes raspunsurile voastre pana in data de 25 martie 2017, ora 23:59.

Premiile vor fi oferite prin random.org. Succes!

Castigatorii vor fi anuntati pana in data de 30 martie 2017 ca sa aveti timp sa purtati jacheta castigata la premiera filmului.

NU UITATI!

#GhostintheShell #premiera #roimage #lacinema din 31 martie 2017 În 3D și IMAX 3D

9 gânduri despre „Before being Ghost in the SHELL, she wears jacket and drinks tea. Concurs!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *