Divertisment, Muzica

Beck’s sărbătorește 20 de ani în România prin Nostalgia

Spread the love

Beck’s, una dintre cele mai iconice mărci de bere din lume, sărbătorește ocazia specială a împlinirii a 20 de ani de prezență în România. Cu o istorie bogată de 150 de ani în spate, această marcă germană de bere s-a bucurat de succes și popularitate în întreaga lume, iar în ultimele două decenii, a devenit parte din viața și cultură berii din România.

Produsă în fabrica din Ploiești, Beck’s a reușit să-și creeze un renume în România, oferind consumatorilor o bere de calitate germană, fără compromisuri. La fel ca în Germania, berea Beck’s este fabricată conform legii puretății germane, folosind doar trei ingrediente esențiale: apă, malț din orz și hamei. Acest standard înalt de calitate a fost adus în România de o echipă de specialiști germani acum 20 de ani, și de atunci a devenit o parte importantă a culturii berii în țară.

Mai mult decât o simplă bere, Beck’s a adus cu ea momente de neuitat pentru toți cei care au gustat-o. Sub sloganul #BecksIstBier, marca a reușit să creeze legături puternice între consumatori și produsul său, iar povestea sa de 150 de ani de tradiție germană a contribuit la succesul său pe piața din România.

Povestea Beck’s în România a fost una despre pasiune, experiențe și consum responsabil. Cu fiecare an care a trecut, brand-ul a evoluat și s-a adaptat la preferințele și așteptările consumatorilor, oferind mereu un gust excepțional și momente de bucurie.

Pentru a sărbători această aniversare deosebită, Beck’s continuă tradiția evenimentelor Nostalgia. Acesta este al 7-lea eveniment Nostalgia semnat Beck’s, unde muzica și berea bună se întâlnesc pentru a crea o experiență memorabilă. Evenimentul NOSTALGIA | Imaginarium, care va avea loc în perioada 10-11 Noiembrie la Romexpo, promite să fie un adevărat călătorie în timp, oferind o incursiune în atmosfera anilor ’90 și ’00. Cu decoruri retro și futuriste, un selfie museum și experiențe imersive, acest eveniment va fi o ocazie unică de a celebra împreună cu prietenii și cei de la Nostalgia cei 20 de ani de Beck’s în România.

Pe măsură ce privim spre viitor, putem fi siguri că Beck’s va rămâne dedicat muzicii bune, depășirii limitelor și oferirii unei beri de cea mai înaltă calitate. Astfel, sărbătorind această aniversare de 20 de ani, ne așteptăm cu nerăbdare la multe alte decenii de experiențe de neuitat alături de Beck’s în România. Așa că ridicăm paharul și spunem „Cheers” pentru cei 20 de ani de Beck’s în România și pentru tot ce urmează. #BecksIstBier.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu.

Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei.

Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner.

De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

 

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele,

Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP).

Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025.

Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați site-ul  sau pe Twitter @MolsonCoors.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.