Fără categorie

Beck’s Electric Train pe ruta #525KmDeMuzica si concurs cu un tricou COOL si casti verzi pentru muzica fresh

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

UPDATE: Castigator este DAN CHIRAN. Felicitari!

Toată nebunia creată în jurul conceptului și a haștag-ului #525KmDeMuzica a început de cateva săptămâni, când zeci de tineri au fost văzuți dansând pe străzi și în mijloacele de transport în comun, promovând un party de #525KmDeMuzica

C18G8638

(Asa arata tricoul pe care il puteti castiga si voi. Detalii in articol!)

Recent, mai multi tineri au fost surprinsi în Gara de Nord și, în acel moment, din toate colțurile gării au apărut viole, viori, tobe și chitări electrice care au răsunat, oprind miile de călători și trecători. Gara de Nord s-a transformat în scena unei Simfonii Electronice dirijată de Electric Brother, un moment de muzică și dans electrizante.

Link film Live Performance

Comunitatea #525KmDeMuzica și Simfonia Electrică din Gara de Nord au adus in fata, într-un mod neconvențional, informatia potrivita careia berea Beck’s pregătește o nouă experiență: un tren muzical ce pleacă pe 13 iulie cu destinația Electric Castle, iar timp de 525 de kilometri îi vor asculta pe Golan, Electric Brother, The Model, Silent Strike, Dan Basu, Vast Solo (Duro Disco).

Petrecerea în mișcare Beck’s Electric Train va începe pentru câteva sute de petrecăreți câștigători pe 13 iulie, odată cu plecarea trenului Beck’s din Gara de Nord, va dura 15 ore și se încheie pe 14 iulie dimineața, odată ajunși la Bonțida.

Pentru a câștiga experiența muzicală a verii, intră pe http://becks.ro/shop/te-duci-si-intri-la-festivalul-electric-castle și poți avea un un kit format din bilet în Beck’s Electric Train, abonament la Electric Castle pentru toate cele 4 zile de festival și bilet de întoarcere cu trenul, introducând codurile de sub capacele berilor Becks și adunând 70 de puncte.

:arrrow: CONCURS cu TRICOU si CASTI verzi

Si concursurile nu s-au terminat. Ca sa te conving sa-ti cumperi bilet iti ofer cadou un tricou COOL si o pereche de casti verzi BECKS daca lasi intr-un comment link-ul de pe youtube cu o piesa pe care vrei o sa asculti in heavy rotation la Electric Castle. Poti alege din playlist-ul trupelor flagship ale festivalului precum: SKRILLEX, SIGUR RÓS, BRING ME THE HORIZON, BASTILLE,  PAUL KALKBRENNER, GORGON CITY, ENTER SHIKARI, RUSKO si FLUX PAVILION.

Concursul se termina pe 10 iulie ora 23:59. Iar premiul va fi livrat pana in data de 12 iulie ora 23:59 ca sa ai timp sa-ti cumperi bilet pentru festival. Succes! Castigatorul va fi ales cu random.org.

Pentru inspiratie, va las piesa mea heavy rotation pentru Electric Castle

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Beck’s Electric Train pe ruta #525KmDeMuzica si concurs cu un tricou COOL si casti verzi pentru muzica fresh”

  1. Arguing with thermometers de la Enter Shikari mi-as dori foarte mult sa o aud live. Nu au cantat-o in ultimele dati cand au fost in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.