Actualitate

Be smart când mergi la cumparaturi

Spread the love
ceas-pentru-mire

Oricare dintre noi atunci când dorește sa cumpere ceva pentru sine, sau pentru a face un cadou, cintotdeauna cauta cel mai bun raport calitate – preț.

Aproape toți comercianții, indiferent ca vorbim de magazinele clasice, stradale sau de cele on-line practica ca și politica comerciala, reducerile de preț… unii chiar și de 90%.

Dar oare chiar așa să fie?

Pai gandind logic, asta înseamna ca de fapt, în mod obișnuit practica un adaus de peste 90 %, ca doar atunci când vinde ‘cu reducere’ … nu vinde în perdere…

O alta situație întâlnită ‘in piata’ este ca, comercianții sa crească prețurile înainte de aplicarea reducerii, practica care denatureaza total realitatea.

Cum puteți evita astfel de situații?

Foarte simplu.

Când doriți sa achizitionati ceva, indiferent ca vorbim de un ceas sau o mașina, faceți un studiu de piața pentru o anumita perioada. Verificați toate ofertele existente pentru ceea ce va interesează și alegeți unde este cel mai avantajos, în mod real.

Vorbind de exemplu de ceasuri de mana, este sufucuent sa dați o căutare pe internet pentru Ceasuri Dama ieftine. Va vor fi afisate, aproape instant, o multitudine de rezultate.

Tot ce trebuie sa faceți este sa aveți suficienta rabdare pentru a parcurge întreaga oferta și abia apoi sa luați o decizie.

Un exemplu în acest sens ar fi site-ul www.cadoulchic.ro, unde veți găsi sute de modele de Ceasuri Dama și Ceasuri Barbatesti la preturi foarte mici. În acest caz, prețurile sunt permanent mici, fără sa fluctueze în mod artificial.

Dar, așa cum am spus, acesta a fost doar un exemplu. Oferta este mult mai variata, deci aveți de unde alege.

Spor la cumpărături și nu va lăsați păcăliți de reduceri false!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *