Fără categorie

Barul Ciuc, inca o bere si la urmatoarea statie ma duc!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

11774767_444559069057098_2097491383_n

Brandul Ciuc a venit cu o idee tare drăguță în România: Un bar mobil pe roți. Campania   s-a desfășurat în mai multe orașe, printre care și București.

Ideea lor a fost tare și accesibilă tuturor: aplica cine dorea. Cum? Intrai pe aplicația lor și te înscriai în data dorită, la ora dorită, cu persoanele dorite (au avut invitații de 1,2,3 sau 4 persoane).


Eu am fost vineri, la 18. Cam călduț, dar drăguț. Primeai din partea Ciuc 3 beri de căciulă și o pungă de alune. Not bad. Muzică veche, atmosferă plăcută, peisaj divin. Bucureștiul pare mai frumos când e privit de sus. Am făcut și ceva poze că de, era prea frumos să mă abțin.

Plecarea a fost din față de la H. Berăria H. Traseul a fost simpluț: Herăstră- Victoriei- Afi și înapoi. La capitolul ăsta, am fost cam dezamăgită. Mă așteptam la ceva străduțe mai elegante, la zone mai aglomerate…

Ce mi-a plăcut tare mult a fost însă reacția omenilor: unii rămâneau cu gura căscată, alții ne făceau cu mâna, iar oamenii în vârstă își făceau cruci. Epic.

Overall, a fost o altfel de experiență. Ciuc, I’m proud of you.

Material realizat de Ioana Bibita

Fotograf: Ioana Bibita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *