Atelier de Idei

Balustradele din sticla – pentru un plus de stil in cladirea ta de birouri

Spread the love

Cand intri intr-o institutie publica sau in sediul unei afaceri care are ceva experienta pe piata vei observa ca interiorul arata diferit fata de alte locuri in care ai fost. Orice institutie care se respecta investeste in amenajari interioare, alege cele mai bune materiale si idei pentru a impresiona vizitatorii si a asigura un spatiu cat mai util si mai eficient pentru angajati. Impactul vizual conteaza foarte mult in relatia cu oamenii, asa ca multe cladiri au ales pentru zona scarilor, care e si cea mai circulata, balustradele din sticla.

O balustrada sticla se deosebeste de una normala prin prezenta unei parti transparente asigurate de sticla de calitate, securizata si tratata termic pentru a rezista la zgarieturi si la socuri mecanice. Balustradele din sticla au un impact vizual mai mare, sunt la fel de sigure ca unele normale, se pot monta rapid si vin intr-o varietate de forme si marimi.

Fixarea lor rapida si personalizarea lor in functie de designul interior si de nevoile fiecarei institutii, numarul mare de modele disponibile online si eficienta lor sporita le transforma in cea mai buna alegere pentru orice cladire care se respecta.

Cu o balustrada sticla veti putea sa infrumusetati zona scarilor, scarile vor fi mai interesante, vor putea fi puse si lumini sau alte surse de accentuare, fiecare balustrada va avea o inaltime variabila pentru a preintampina orice accidente.

Sticla utilizata la balustrade este obtinuta prin procese speciale si cu ajutorul unor tehnologii moderne astfel incat fiecare balustrada fixata intr-o cladire sa fie folosita la potential maxim.

Balustradele din sticla moderne au garantie si se pot repara la nevoie, serviceul este asigurat de firmele producatoare, in caz de spargere a sticlei aceasta nu prezinta niciun risc pentru cei care folosesc scara. Doar prin montarea unor balustrade din sticla puteti obtine un spatiu modern, elegant, cu o functionalitate ridicata, perfect pentru clienti si pentru cei care lucreaza acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *