Fără categorie

Baby Boutique Dorobanti – Lux la pret de outlet, pentru ca si copiii trebuie sa fie chic!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Baby Boutique Dorobanti este primul magazin cu haine pentru copii de la marci renumite la preturi de outlet din zona.

photo-2016-11-08-baby-boutique-4-1-1024x684

Conceptul Baby Boutique a fost implementat prima oara acum 4 ani in Pitesti iar in aceasta vara a fost deschis si primul magazin in Bucuresti, in zona Dorobanti.


Magazinul ofera o gama larga de imbracaminte pentru copiii cu varsta de la 0 la 16 ani de la cele renumite marci, in magazine fiind disponibile haine de la branduri precum Armani, Moncler, Burberry, Dior, Simonetta, Pincopallino, Roberto Cavalli, Byblos, Hugo Boss, Moschino, Miss Grant etc.

Conceptul Baby Boutique a fost creat din dorinta de aaduce pe piata un business care sa le ofere partintilor posibilitatea de a cumpara pentru copii haine de calitate dar la preturi accesibile.

Calitatea hainelor care se regasesc in magazin fac din achizitionarea lor o investitie pe termen lung, totodata, preturile accesibile ofera posibilitatea unei categorii mai variate de client sa si le poata permite.

Mai multe vedete deja si-au facut cumparaturile la Baby Boutique dintre care spicuim: Giulia Anghelescu Huidu, Diana Munteanu, Bianca Ionita, Rita Muresan, Doru Todorut.

Local recomandat de Monica Munteanu si Denis Radu!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.