Fără categorie

AVINCIS – NEGRU de Dragasani, din pamantul cel mai negru, un suflet nobil cu vin in vene in loc de sange

Spread the love

Crama AVINCIS îşi extinde gama de vinuri cu un nou vin roşu de excepţie, produs din recolta de struguri a anului 2012: Negru de Drăgăşani.

Rezultatul unei încrucişări între Negru Vârtos şi un soi invelit inca in mister pentru oeneologi, cu urme in soiuri precum Saperavi sau Băbească Neagră, Negru de Drăgăşani are o culoare violet închis, un buchet intens, dezvăluind arome de fructe de pădure, cu nuanţe condimentate de piper proaspăt şi de cuişoare.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography
https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Gustul său este catifelat şi pregnant, având un post-gust îndelungat. Este un vin premium care acompaniază foarte bine carnea înăbuşită în sos de vin, sau o selecţie de brânzeturi maturate.

Calitatea cere efort,răbdare şi pasiune. Când am creat Negru de Drăgăşani, am ales cei mai buni butaşi de viţă de vie, pentru a obţine un vin complex şi rafinat. De asemenea, în conceperea sa, am luat în calcul trendurile de pe piaţa internaţională a vinului, întrucât ne-am propus ca o parte din producţia de Negru de Drăgăşani să reprezinte România pe pieţele din afara ţării. Îl felicităm pe Ghislain Moritz, enologul nostru, şi felicităm întreagă echipă AVINCIS pentru acest vin de excepţie” declară Andreea Micu, owner Crama AVINCIS.

Disponibil în cantitate limitată, Negru de Drăgăşani este un vin cu un mare potenţial de învechire. Negru de Drăgăşani va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri, sau în reţeaua Horeca. Il gasiti in London Street Bistro, Maccheroni si la crama, la el acasa in Dragasani 🙂

0 gânduri despre „AVINCIS – NEGRU de Dragasani, din pamantul cel mai negru, un suflet nobil cu vin in vene in loc de sange”

  1. Nu am gustat, dar am auzit ca vinurile lor sunt foarte bune de la cineva care le-a incercat de multe ori. Iar daca acelea sunt bune si apare unul care pare sa fie destul de laudat, cel putin in articolul asta, si are si ceva ingrediente care imi plac, sunt sigura ca trebuie sa fie ceva special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.