Atelier de Idei, Idei cu emotii, Social, Tineri

AUTOR 2022 – Târg Internațional de Bijuterie ca-n poveste

Spread the love

AUTOR 2022, singurul târg internațional de bijuterie contemporană din Sud-Estul Europei, revine și pune în scenă cea de-a 19-a ediție. Pe 28-29 mai, ne întâlnim cu 50 dintre cei mai apreciați designeri de bijuterie contemporană la nivel internațional. De la 10:00 la 19:00, în sala de bal a Palatului Oscar Maugsch din București, vizitatorii au singura ocazie de a achiziționa bijuterii unicat direct de la creatori și să descopere cea mai pură manifestare a artei purtabile.

Vino să descoperi 50 de designeri de pe 5 continente, uniți prin limbajul bijuteriei contemporane, care se vor întâlni pentru prima oară la AUTOR 2022 pentru a arăta cum neconvenționalul devine purtabil, cum bijuteria poate fi o expresie a autenticității purtătorului.

➡ AUTOR – locul unde bijuteriile statement, cu design unic își aleg purtătorii

Târgul de bijuterie contemporană aduce în București prima manifestare din 2022 a bijuteriei contemporane tradusă în 50 de limbaje artistice. Un eveniment ca o invitație de a descoperi bijuteria dincolo de pragul funcțional, dar mai ales de a te descoperi pe tine în intâlnirea cu creațiile designerilor.

“Această ediție AUTOR 2022 revine după o pauză impusă în care lumea bijuteriei creative a fost încercată și, îndrăznesc să cred, transformată. Bijuteria este acel obiect drag, intim, pe care vrei să îl atingi, să îl simți, să îl porți, iar pentru bijuteria de autor, contactul direct este cu atât mai important. Bijuteria te alege și astfel, după 3 ani, târgul AUTOR readuce acel spațiu de întâlnire atât de necesar, între creatorul de bijuterie și iubitorii de frumos.” – Dan Pierșinaru, fondator Autor Platform.

➡ De ce să vii la AUTOR 2022

Dacă ești iubitor de bijuterie unicat, creată de designeri recunoscuți la nivel internațional, atunci trebuie să fii la AUTOR 2022. Vei descoperi creațiile celor 50 de designeri selectați cu atenție din 15 țări de un juriu format din Niki Stylianou, Caroline Broadhead, Sofia Björkman și Dan Pierșinaru, specialiști recunoscuți în bijuteria contemporană la nivel internațional.
Printre artiștii prezenți, vei întâlni 10 designeri talentați din Ucraina, pregătiți să-ți arate colecții de bijuterie ca un manifest pentru frumos, invitați special prin suportul oferit de Platforma de bijuterie AUTOR.

➡ Despre AUTOR

Lansat în 2009, AUTOR s-a poziționat de-a lungul celor 19 ediții ca un spațiu de manifestare a bijuteriei contemporane și de artă pentru designeri selectați la nivel internațional. Ca un loc de întâlnire al celor mai înalte nivele de creație în bijuterie, AUTOR promovează prin expoziția-târg, revista tipărită și platforma digitală cei mai apreciați designeri și le facilitează întâlnirea cu publicul român și nu numai.

Ca un haute-couture al bijuteriei contemporane, artiștii aleși de jurii specializate explorează diverse teme cum ar fi autenticitate și filtru personal, diferențe culturale și sensuri, frumusețe acceptată și estetică neobișnuită, piese purtabile versus bijuterii statement.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *