Atelier de Idei

Atunci cand…

Spread the love

Viata este frumoasa, sa o traim intens, caci nu se stie niciodata cand se va termina…

Exista o vorba: sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima! Dificil acest lucru, caci noi, oamenii, ne raportam la planuri pe termen lung, atat in plan personal, cat si pe plan profesional… Si totusi, macar din cand in cand, merita sa traim clipa intens, sa ne bucuram din plin, iesind din ritmul clasic.

Imi place sa vorbesc mai mult despre viata, dar, din pacate, si moartea este o chestiune fireasca, ce ne afecteaza pe noi toti, mai devreme sau mai tarziu. Cand cineva din familie paraseste aceasta luma, nu doar ca trebuie sa te confrunti cu foarte multa durere sufleteasca, dar trebuie sa te asiguri ca respecti fel de fel de proceduri legale, religioase si ce tin de traditii, cu privire la inmormantare. Daca esti persoana responsabila cu aceste aspecte, cu siguranta vei avea niste zile teribil de dificile…

Cu durerea nu prea ne poate ajuta nimeni, insa pentru toate celelalte elemente exista firme specializate. Da, chiar si aici putem avea parte de ajutor, gratie modului in care functioneaza lucrurile in lumea moderna. Toate, dar absolut toate aspectele pot fi externalizate de catre familie, catre o firma de servicii funerare. In Bucuresti si Ilfov serviciile unor companii de pompe funebre includ toate produsele si serviciile necesare, in pachete special dedicate, la costuri rezonabile. Ai totul la indemana, in cele mai bune conditii.

Inca ceva: poate nu stiati, dar statul ofera ajutor de deces – 3131 lei in prezent – daca persoana decedata era pensionar sau angajat (deci asigurat).

„De fiecare data venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si raspundem cu promptitudine intr-un mod profesionist tuturor solicitarilor si provocarilor. Scopul nostru este sa va lasam putinul timp pe care il mai aveti la dispozitie pentru a va lua ramas bun de la persoana draga si sa lasati grijile funeraliilor in seama noastra. Compania noastra va ofera atat consiliere pentru alegerea celor mai bune produse si servicii, cat si asistenta pentru organizarea evenimentului astfel incat sa fie respectate reglementarile legale in vigoare alaturi de obiceiurile si traditiile crestine”, se precizeaza pe website-ul unei firme de servicii funerare ce poate oferi pana si repatriere decedat, daca este nevoie.

Informatii utile: www.funerare-ieftine.ro

1 gând despre „Atunci cand…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.