Fără categorie

ASUB SportFest la linia de START! FII pe FAZA! VIDEO

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Peste 250 de studenţi ai Universităţii din Bucureşti s-au înscris la ASUB Sport Fest – una dintre cele mai mari competiţii sportive desfăşurate în Universitate. Echipele sunt formate, echipamentul încălzit, iar terenurile bătătorite pentru competiţiile ce vor avea loc între 3 şi 8 mai. De la şah la fotbal, de la tenis la darts sau de la handbal la înot, fiecare sport îşi va avea proprii concurenţi, care au ales să arate tuturor importanţa sportului în viaţa fiecăruia dintre noi.
Mâine, 3 mai, de la ora 12.00, în sala Stoicescu din incinta Facultăţii de Drept va avea loc conferinţa de lansare a primei ediţii ASUB Sport Fest. În plus, va avea loc şi tragerea la sorţi a echipelor care vor juca în cadrul campionatelor sportive.
ASUB Sport Fest va debuta marţi seară, pe 3 mai, cu o ciclopromenadă prin centrul capitalei unde sunt aşteptaţi să participle toţi iubitorii mersului pe bicicletă. Plecarea se va face de la Facultatea de Drept începând cu ora 20.30. În zilele următoare, ASUB promite momente speciale, cu reprezentaţii de dans, momente sportive inedite şi o competiţie de zile mari.
Aşadar, vă aşteptăm pe toţi să ne arătaţi că sportul încă face parte din viaţa voastră! PROGRAMUL DETALIAT AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *