Fără categorie

ASUB SportFest daca vrei sa fii student activ!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti prezinta ASUB SportFest, o competitie sportiva destinata studentilor Universitatii cu scopul de a promova sustinerea unui stil de viata sanatos in randul tinerilor si implicarea studentilor in activitati distractive si competitive realizate out-door.

Competitia va debuta in data de 4 mai si dureaza 5 zile, timp in care, pe terenurile sportive ale Universitatii dar si in locatii precum Parcul Eroilor sau complexul Grozavesti, vor avea loc meciuri de fotbal, handbal, volei, street dance, dans sportiv, darts si multe, multe altele.

Tot ceea ce un student trebuie sa faca este sa acceseze site-ul asociatiei si sa se inscrie in competitie, individual sau cu echipa sa. Tot pe site sunt prezentate si toate sporturile ce se vor desfasura in aceasta perioada. Toti participantii vor avea parte de multe surprize si premii atractive precum echipamente sportive, abonamente la sali de fitness sau dans. Totodata, nici spectatorii nu vor fi privati de momente amuzante si interesante. Programul complet ASUB-Sport-Fest va putea fi accesat in curand.

Data limita de inscriere este 17 aprilie, asa ca, daca vrei sa nu ratezi cea mai importanta competitie sportiva a acestui an din mediul academic, grabeste-te sa te inscrii. http://www.asub.ro/sportfest/formular_sportfest>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *