Atelier de Idei

ASSP UB striga: E.U. te aud!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

În fiecare an, prietenii te felicită și îți urează La mulți ani în cuvinte pe care ți le amintești și acum. La rândul tău, le transmiți gândurile tale atunci când vine ziua lor. De 9 mai, ai ocazia să urezi ceva Uniunii Europene. Spune-ne ce gândești.

E.U. te aud! este un eveniment outdoor, creat de Centru de Informare Europe Direct CENTRAS București, Uniunea Studentilor din Romania (USR) și Institutul European pentru Democrație Participativa (QVORUM).

Dacă ești in București duminică, 8 mai, te invităm la o plimbare în Parcul Kiseleff, între orele 10.00-18.00, unde vei avea la dispoziție cretă și tego.

Tot ce trebuie să faci este să îți pui creativitatea la încercare și să îți convingi prietenii să vină cu tine. Cele mai frumoase urări vor deveni oficiale și vor fi promovate de către organizatori.

E.U. te aud! se înscrie în seria evenimentelor de informare ale ED CENTRAS București, USR și QVORUM, cu scopul de a marca ziua de 9 mai ca ocazie specială de a celebra ziua noastră, în calitate de cetățeni europeni. Cetățenia europeană activă presupune informare, implicare și dorințe pe care le împlinești împreună cu ceilalți. Sărbătorește și pe 8 mai ziua ta și a prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *