Fără categorie

Aroganta. Despre cum am mers proaspat barbierit la un eveniment cu barbosi

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

În primul rând trebuie să fac o precizare. N-am făcut aroganța asta intenționat. Adică n-am știut de evenimentul ăsta și am zis, „hai să mă rad pe față”. Pur și simplu am simțit nevoia unui schimbări de look, ca să pot să-mi las apoi să crească barba în voie, pentru că, chiar vreau sa port barbă. Am mai avut, dar am avut-o haotic. Acum vreau să o „bibilesc” cu eleganță, pentru că, așa cum îmi spunea cineva, barba la un bărbat denotă maturitate, încredere, denotă o figură paternă. (UPDATE: Sunt voci care spun ca barba denota virilitate. Sa inteleg ca cu cat ai barba mai lunga ai… :). E doar o supozitie)

barberShop

Dar sa revenim la subiectul de astăzi – BarberShop în stil Marius Neagu. Cum a fost, ce s-a băut, care a fost atmosfera în rândurile care urmează…

Am ajuns datorită Piei Voicu iar odată ajuns în zonă m-am întâlnit cu #blackteam în formula completă – Denis Radu, Monica Munteanu și Radu Șerban. Întâlnirea a fost asezonată de două blonde – Louise #40altfel și Gabriela Simion #allwaysshining.

S-a băut Silva Neagră pentru că o bere tare merge oricând lângă un bărbat cu barbă 🙂 Dar s-a băut și cocktail-uri de Jagermeister în cantități caniculare :). Localul cochet se găsește în zona Gheorghe Manu, nr. 14 colț cu Calea Victoriei așa că poți să ajungi liniștit cu mașina sau bicicleta.

Vorbim de un local în stil vintage, cu postere și cărămizi ieșite puternic în relief, un bar minimalist și multă creativitate. Dacă ești fan al jocurilor GTA te simți ca-n GTA „Povestea lui Gay Tony” când personajul trebuia să intre într-o frizerie.

Dincolo de ambient și public, mi-a plăcut și „discoteca” improvizată din spatele localului. M-am simțit ca-n tinerețe cu băieții de cartier, doar că acum n-am ascultat hip-hop ci mai curând un Chill Out, Deep House & Deep Techno.

Nu știu voi, dar eu aștept să-mi crească barba și o să merg aici să mi-o aranjez și să-i dau sens. Ca și idee, s-au uitat azi ciudat bărboșii la mine că am venit proaspăt bărbierit la evenimentul lor dar promit că până data viitoare voi lăsa barba să crească liberă 😀

Pe curând oameni frumoși, cu sau fără barbă, femei cu sau fără mustată 🙂

Iar dacă rândurile mele nu v-au convins până acum, sper ca următorul clip să vă convingă să vă lasați barbă

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.