Actualitate, IT&C, Tineri

ARCHOS aduce în România criptomoneda AIM

Spread the love

„ARCHOS are plăcerea de a anunța parteneriatul cu Liberty, soluția blockchain care îi recompensează pe utilizatori pentru navigarea anonimă pe internet”, a declarat Loïc Poirier, CEO ARCHOS. Peste 4,1 miliarde de oameni din întreaga lume folosesc internetul. Până în anul 2020, se estimează că pentru fiecare persoană de pe pământ vor fi create 1.7 MB de date în fiecare secundă.

Colectarea, partajarea și utilizarea acestor date private reprezintă elemente esențiale ale unei industrii de 135 miliarde de dolari. Pe de altă parte, potrivit Dalia Research, răspândirea notorietății internaționale a valutei crypto este revoluționară. Se estimează că în momentul de față, s-a depășit deja numărul de 20 de milioane de utilizatori de criptomonede la nivel mondial.

BLOCKCHAIN-UL LIBERTY, O SOLUȚIE INTERESANTĂ

Prin utilizarea soluției blockchain Liberty, utilizatorii își gestionează datele pe cont propriu. Aceștia stochează informațiile într-o bază de date anonimă, le partajează și participă la orice tranzacții financiare care utilizează datele lor. Ei sunt în permanență neidentificați de companiile afiliate. Agenții de publicitate cumpără accesul la informațiile anonime, iar utilizatorii sunt recompensați în monede AIM.

Soluția AIM a fost concepută drept o criptomonedă care oferă o valoare care apreciază unitatea de schimb. AIM va fi susținută de rezervele FIAT și de datele utilizatorului. Guvernanța va fi efectuată de un Comitet pentru politică monetară (MPC) care va menține lichiditatea, stabilitatea și utilitatea AIM pentru toate părțile interesate cu reprezentare independentă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ECOSISTEMUL SUPERVIZAT DE ARCHOS

Navigatorul Liberty încorporează o tehnologie patentată SIM&PIN care criptează orice informații personale de pe un dispozitiv. Acesta va fi preîncărcat pe o selecție de tablete ARCHOS și smartphone-uri. Asta le va oferi utilizatorilor posibilitatea să experimenteze o experiență digitală privată și securizată, pe care o controlează pe deplin.

Utilizatorii ARCHOS vor putea să își creeze propriile seifuri digitale, personale și private. Ele vor fi organizate în jurul serviciilor online, a rețelelor și brandurilor pe care le utilizează.

Aceștia vor putea să își stocheze, să împărtășească și să comercializeze datele lor private astfel încât să își crească activele în monede AIM. Mai multe informatii gasiti pe site-ul criptomonitor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *