Divertisment, IT&C, Tineri

ARCHOS aduce în România cele mai inovative device-uri pentru mobilitate urbană

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum, lansează oficial pe piața din România noi produse destinate mobilității urbane: ARCHOS Hoverboard și trotineta electrică ARCHOS Bolt.
Echipat cu LED-uri și roți fără tub, cu anvelope de 6,5 centimetri, ARCHOS Hoverboard poate fi folosit atât în exteriorul, cât și în interiorul locuinței.

Dispozitivul dispune un sistem de stabilizare automată, două motoare de 350 w și de o baterie de 4.0 AH cu autonomie de până la 15 km, așadar acest mijloc modern de transport le oferă utilizatorilor eficiență sporită la deplasarea pe distanțe scurte, cu o viteză de maxim 13 km/oră.

Hoverboard-ul are nevoie de doar 2 ore pentru încărcarea completă a bateriei și poate fi utilizat chiar și în pantă, având un unghi de alunecare de până la 15 grade. Datorită dimensiunilor sale, ARCHOS Hoverboard este ușor de transportat și depozitat. Cu toate că dispozitivul cântărește doar 9 kilograme, acesta poate susține o sarcină maximă de 120 kilograme.

ARCHOS HOVERBOARD – PENTRU MOBILITATE INTELIGENTA

Cei care își doresc un mijloc modern de deplasare în zonele aglomerate pot călători cu ARCHOS Bolt, trotinetă electrică ce poate atinge o viteză maximă de 15 km/oră și dispune de o autonomie de 12 km. Modelul are un ecran LED care le permite utilizatorilor să urmărească distanța parcursă, iar viteza maximă poate fi setată direct de pe ghidonul trotinetei electrice. O baterie Li-ion de 4.0 AH furnizează energie motorului electric de 250 W și doar 4 ore sunt necesare pentru o reîncărcare completă a dispozitivului.

ARCHOS Bolt este confecționată din aliaj din aluminiu rezistent și este la fel de ușoară ca o trotinetă normală, cântărind doar 8 kilograme. Prin tragerea unei manete dedicate, trotineta electrică se pliază într-o secundă, devenind astfel ultracompactă pentru o transportare ușoară în orice locație, inclusiv în mijloacele de transport. Pentru siguranța utilizatorilor, modelul ARCHOS Bolt este dotat cu o frână poziționată pe roata din spate, dar și cu o frână de motor pe ghidon, care oprește instant trotineta electrică. În ceea ce privește capacitatea maximă suportată, ARCHOS Bolt susține până la 90 de kilograme.

Cele două produse de mobilitate urbană, ARCHOS Hoverboard și trotineta electrică ARCHOS Bolt, sunt disponibile în România în rețeaua de magazine Flanco, online pe Flanco.ro și în eMAG Marketplace, la prețul de 1.299 lei, respectiv 1.799 lei.

Despre ARCHOS

Compania ARCHOS a fost înființată în 1989 de Henri Crohas. Producătorul francez a fost printre primii care a lansat un player MP3 HDD în 2000, un player multimedia în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS oferă propria linie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial.

De asemenea, compania comercializează și distribuie produse inovatoare de înaltă valoare asociate cu piețele de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Cu sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european, cu expansiune continuă pe plan internațional.

ARCHOS Hoverboard și trotineta electrică ARCHOS Bolt, disponibile în rețeaua de magazine Flanco, online pe Flanco.ro și în eMAG Marketplace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *