Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii

Arabic Scents a organizat primul Sensorial Workshop dedicat parfumurilor arăbești

Spread the love

Arabic Scent a organizat un eveniment inedit, un workshop senzorial cu și despre parfumuri arăbești de calitate superioară. Vedete și persoane publice au fost invitate în spațiul intim din Paris 14A să experimenteze și să învețe despre esențele orientale de top. La final, au putut face alegeri inspirate și au plecat acasă cu un parfum care să li se potrivească perfect și pe care să îl poarte cu drag în fiecare zi.

Paris 14A a fost, pentru câteva ore, o bucățică din orientul mijlociu, o ușă directă către Dubai, orașul de origine al celor mai sofisticate și interesante arome arăbești. Invitații s-au bucurat de o atmosferă desprinsă din basmele Șeherezadei și au descoperit că parfumurile arăbești sunt cu adevărat create pentru toate gusturile, florale, fructate, orientale, condimentate, lemnoase, indiferent de preferințele purtătorului.

„Am organizat acest workshop pentru că ne-am dorit să povestim pe larg despre parfumurile arăbești, despre esențele de calitate superioară care sunt folosite pentru a le crea, despre persistența îndelungată a acestora, despre sticluțele extraordinar de complexe, delicate și migălos lucrate. Am gândit un workshop intim, în cardul căruia parfumurile arăbești să fie vedete, să poată fi mirosite în voie și experimentate în întregime, prin toate simțurile. Am povestit despre cum poate fi ales un parfum arăbesc în funcție de gusturi, personalitate și dorințe, dar și despre posibilitățile nelimitate de arome, note, esențe ce pot fi cuprinse într-o sticluță de parfum arăbesc. ” – Andra Balaci, owner Arabic Scent (ww.arabicscent.ro)

Un alt punct de interes în cadrul workshop-ului senzorial a fost discuția despre accesibilitate. Parfumurile arăbești au un raport calitate-preț extraordinar, prețurile accesibile oferind și posibilitatea de a experimenta mai mult, de a avea o mai mare varietate de parfumuri din care alege dar și de a le oferi cu drag cadou persoanelor dragi.

Parfumurile arăbești sunt cu adevărat speciale și asta, în primul rând, datorită esențelor atent alese și meticulos combinate care fac ca misterul orientului să te învăluie cu fiecare strop de parfum care atinge pielea. Parfumurile arăbești sunt unice și irepetabile cu o diversitate infinită de arome, de la cele mai delicate petale de flori, la cele mai puternice esențe picante de condiment sau lemn.

Descoperă parfumurile arăbești premium pe care influencerii le-au experimentat în cadrul Sensorial Workshop pe www.arabicscent.ro

➡ Parfumuri arăbești bărbătești – Pentru clipele când vrei să călătorești în oazele din deșert și palatele șeicilor din povești

SHEIKH AL EMARAT by KHALIS este un parfum bărbătesc, fructat-lemnos. Descoperim măreția esențelor neroli care ne cuceresc printr-o mireasmă florală suavă, ce ajunge la inima oricărui bărbat își cunoaște adevărata valoare. Ne poartă pe nori pufoși de măr copt și ne face să cunoaștem caracterul distinctiv, unic al bergamotei. Sheikh Al Emarat intră in istoria parfumurilor ca un parfum clasic oriental, cu note lemnoase, de vanilie și alte note grele precum iubitul mosc.

OMBRE DE SOUVENIRS by KHALIS este un parfum bărbătesc, oriental-condimentat. O creație inspirată din vechile taine orientale ce scoate la iveală latura rafinată a masculului din tine. Compoziția de tămâie, pielărie și șofran oferă profunzime și persistență parfumului, în timp ce fructele de zmeur te scaldă într-un amor dulce fructat. Esențele sunt combinate cu atenție și grijă pentru a trezi cele mai atractive calități ale personalității tale.

AMBEER & LEATHER by KHALIS este un parfum bărbătesc, oriental. Sub notele luxoase și condimentate de cardamom, ne surprinde cu o mângâiere caldă a iasomiei proaspete. Ne tentează cu o șoaptă învăluită în mister să nu-i mai rezistăm și să-i permitem să ne îmbrace într-un voal prețios. Notele pământii din baza parfumului ne amintesc de cea mai fierbinte ploaie din deșert și ne învăluie în unicitate. Acum suntem la fel de rari precum ploile din Orient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.