Fără categorie

Antonia Iuliana Prundeanu: Iubesc Romania pentru ca si ea ma iubeste, altfel nu ma nasteam ROMAN!

Spread the love

Antonia Iuliana Prundeanu, alias Tony cum o alinta prietenii, s-a nascut in Constanta-Romania in data de 17-01-1995. In prezent, desi studiaza in Italia iubeste cu tot sufletul ei de adolescent o tara ca un buchet de flori cum spunea Ana Blandiana odata…De ce iubeste Romania!? Vom afla impreuna…

Reporter: Potrivit unor sondaje de opinie europene, se pare ca romanii aleg Italia ca stat de resedinta daca ar putea sa paraseasca Romania. De ce crezi tu ca vor romanii sa vina in „Cizma”?

Tony: Ah,intrebare foarte interesanta.. cred ca majoritatea romanilor care vin in Italia au facut alegerea aceasta pentru ca au avut deja rude sau au auzit ca in „Cizma” se gaseste de munca sau pur si simplu au vrut sa calatoreasca si sau oprit aici 😀

Reporter: Din fericire sau spre deosebire de ei tu esti „o mica exceptie”. De ce iubesti asa mult Romania?

Tony: De ce iubesc Romania? foarte simplu! in primul rand eu m-am nascut in Romania, cand am pornit spre Italia am lasat aici bunici,unchi si veri, prieteni si locul unde am crescut…am lasat persoanele cele mai importante din viata mea, am lasat locuri incredibil de frumoase si altele pe care pana acum doua saptamani nu le cunosteam…de ce spun pana acum doua saptamani: tabara pentru tinerii etnici romani de pretutindeni a fost o experienta minunata…am vizitat locuri incredibil de frumoase si am cunoscut persoane fantastice!

Reporter: Daca tot ai vorbit de tabara de la Sulina,  care e cea mai frumoasa amintire pe care o ai vie si acum in minte din tabara?

Tony: Cum spuneam mai devreme tabara a fost foarte distractiva si interesanta, am petrecut foarte multe clipe frumoase si sa aleg o clipa este foarte dificil, dar totusi cred ca serile petrecute pe plaja si focul de tabara ultima seara au fost cele mai frumoase!

Reporter: Unde te vezi peste 5 ani?

Tony: Ahah , peste 5 ani termin liceul de marina aici in Italia si apoi aceeasi scoala imi va oferi posibilitatea  sa calatoresc pe un vas timp de 18 luni …o perioada lunga…apoi cred ca o sa continui viata aceasta dar intr-un viitor este posibil sa ma intorc in a mea draga Romania!:):D

Reporter: Un mesaj pentru tinerii din Romania

Tony: Imi este deja dor de Romania, cand am ajuns la aeroportul din Bucuresti acum 2 saptamani am respirat adanc si am zis ” aer de Romania ! ” . Eu salut toti tinerii din Romania si ii astept in vizita prin Italia, dar numai in vizita, pentru ca Romania are nevoie de voi!:)

Bogdan DARADAN

0 gânduri despre „Antonia Iuliana Prundeanu: Iubesc Romania pentru ca si ea ma iubeste, altfel nu ma nasteam ROMAN!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.