Fără categorie

Antoanela Siminiuc – Un zambet fresh, o noua abordare in zona de IT

Spread the love

Antoanela Siminiuc este eleva in clasa a 11-a la Liceul International de Informatica Bucuresti, unde s-a transferat in clasa a 10-a de la Colegiul National Iasi. Interesul fata de programare a luat nastere la primele ore de informatica din clasa a 5-a, marturiseste Anto. De atunci, Antoanela a participat de 6 ori la Olimpiada Nationala, iar de doua ori a adjudecat locul II in 2010, respectiv 2011. Odata cu experienta, informatica a devenit o pasiune pentru ea, iar în prezent ocupa o parte semnificativa din timpului ei alaturi de alte activitati conexe precum sportul, lectura sau acţiunile de voluntariat.

REPORTER:Am vazut ca muzica ocupa un spatiu important din profilul tau. Ce genuri muzicale asculti?
Antoanela: Nu am un interes aparte pentru muzica, insa ea reprezinta o latura importanta a vietii mele de zi cu zi. Am melodii preferate din genuri diverse: rock, pop, dar si muzica electronica precum dubstep. Ascult muzica pe fundal in cea mai mare parte a timpului si o aleg in functie de starea de spirit.

REPORTER: Te-ai gandit vreodata sa concepi un program, sau un soft care sa imbunateasca ceva din muzica pe care o asculti?
Antoanela: In general, am o apreciere deosebita pentru muzica in a carei productie softurile nu au o implicatie prea mare. Daca cineva ar reusi sa creeze un program cu ajutorul caruia sa se faca muzica de aceeasi calitate ca aceea a marilor muzicieni ar avea admiratia mea. Insa lipsa inclinatiei mele spre acest domeniu cu siguranta ma impiedica sa fiu eu aceea. Cred, totusi, ca cei care pot imbunatati muzica nu sunt programatorii.

Interviu complet onlinestudent.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.