Fără categorie

ANT-MAN, o experienta sub-Atomica cu 4 castigatori!

Spread the love

Antman T ShirtUPDATE! Sa anuntam castigatorii, zic!

Am avut patru premii si 7 comentarii. Trei au vrut un tricou si patru au vrut o pereche de casti. Pentru sapca si agenda n-a licitat nimeni asa ca am mai facut eu doua extrageri. Toate extragerile s-au facut prin random.org. Voi atasa print-screen-urile si numele castigatorilor. Cei patru castigatori, pentru a intra in posesia premiilor, premii ce vor fi livrate prin curier la domiciliul lor, trebuie sa trimita pana la finalul acestei zile pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com: numele exact, adresa completa si un numar de telefon. Daca nu voi primi respectivele informatii pana la data mai sus mentionata premiile vor fi reportate.

Si acum lista cu cei patru castigatori!

: arrow: TRICOUL merge la…

Rares Manolache, felicitari!

tricou

➡ Castile si brelocul merg la…

GABRIEL RAZVAN, felicitari!

casti si breloc

➡ Sapca merge la…

Happy Ady, felicitari!

sapca

➡ Agenda 3D merge la…

Raluca Cojocaru, felicitari!

agenda

Va multumesc tuturor de participare!

Antman CapAm vazut ANT-MAN, si, surprinzator pentru un SF e mai mult decat atat. De la lectiile de biologie cu privire la viata furnicilorla momentele pline de sensibilitate, de la training-urile de dezvoltare personala, coaching pe branding personal la efectele speciale, totul intr-o poveste pentru copii si adulti deopotriva.

ANT-MAN e despre fizica, chimie si VIATA. E despre cat de mare poti sa pari si cat de mic esti, despre cat de mic poti ajunge si cata forta ai de fapt. E un paradox, este o lectie din care intelegi esentialul – NU STIM nimic despre forta bruta din natura ce ne inconjoara, nu stim ce se ascunde dincolo de atomi, de particule, NU STIM.

Ca sa intelegeti cat de fascinant este acest film dincolo de efectele speciale, o sa va invit intr-o aventura, intr-un univers mistic si emblematic chiar si in prezent, universul furnicilor, pentru ca tot filmul este construit in jurul acestor entitati despre care stim inca atat de putine…

➡ Stiati ca ?

Furnici1

Furnicile au inventat cuvantul „furnicar de oameni” . Sunt peste tot, sunt clasate in 9.000 de specii si sunt raspandite pe tot globul mai putin in Antarctica;

Furnicile traiesc in colonii ce numara cateva sute pana la mai mult de un milion de exemplare;

Imperecherea la furnici are loc la sol sau in zbor, dupa care masculii mor iar femelele isi pierd aripile;

Furnicile-masculi sunt atrasi foarte mult de lumini dupa apusul soarelui;

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca furnicile au memoria foarte buna si capacitatea de a imita. Ele sunt capabile sa invete si o fac mult mai repede decat alte specii de insecte, decat broastele sau unele pasari;

Femela furnica poate trai pana la 20 de ani – acesta fiind un record de longevitate in lumea insectelor. Avand in vedere acest aspect si neluand in considerare factorii externi legati de cataclismele naturale, am putea spune ca practic lumea furnicilor este nemuritoare. Mai multe despre furnici aici!

Nu intamplator personajul nostru ANT-MAN (Paul RUDD) imprumuta o parte din aceste calitati extraordinare, iar Dr. Pym (Michael Douglas) cu titulaturile sale de profesor inginer-chimist-fizician ne arata ca timpul e ireversibil si curge lent dar sigur.

➡ MARVEL e cool

Antman T ShirtLegatura dintre eroii MARVEL si filmul ANT-MAN a fost pentru mine sarea si piperul acestei proiectii. De la replici cu trimiteri directe catre Razbunatori, la cladiri administrate de Tony Stark, de la costume Iron-Man la mentiuni explicite spre SHIELD sau HIDRA, traim practic in acelasi univers.

Diferenta insa e data de calitatea umana a personajelor care se ascund dincolo de costume si intalnirea fascinanta cu Universul lucrurilor mici. Timpul e relativ si capcana cuantica in care putem sa cadem atunci cand cautam raspunsuri pentru care nici macar nu s-au inventat inca intrebari, transforma experienta ANT-MAN intr-un moment de calibrare de emotii  si ratiuni.

➡ ANT-MAN alaturi de vedete si un concurs pentru voi!

Tily Niculae, Alice Năstase Buciuta, Kinga Varga, Gianina Corondan, Marina Neagu, Simona Dragomir, Lucian Mîndruță, Dorin Chioţea, Sorin Brotnei şi Kamara, alături de mine si presainblugi au făcut cunoştinţă cu „Omul-Furnică”.

Cateva fotografii colorate si apoi va invit la concurs!

Filmul „Ant-Man / Omul-Furnică” este distribuit de Forum Film România şi are premiera pe 17 iulie 2015, fiind proiectat în format 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

0 gânduri despre „ANT-MAN, o experienta sub-Atomica cu 4 castigatori!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.