Fără categorie

Andrei Leonte si-a lansat la cinema o piesa emotionanta, din nou – Partea REA 52

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Andrei Leonte

Îţi va face inima să bată la o viteză uimitoare şi te va cuceri de la primul cadru. Acesta este cel mai emoţionant videoclip marca Andrei Leonte. Iar Cinema City din AFI Cotroceni a fost locul inedit pentru lansarea producţiei muzicale „Partea rea (52)” – cea mai nouă melodie scrisă şi interpretată de Andrei Leonte.

«Partea rea (52)» e, în primul rând, un single şi un videoclip, dar am vrut să fie mai mult de-atât, aşa că l-am gândit şi ca un scurtmetraj care foloseşte piesa drept coloană sonoră. De aceea mi s-a şi părut potrivit să-l arăt pentru prima dată pe marele ecran dintr-o sală de la Cinema City. A fost o experienţă extraordinară, pentru care sunt recunoscător şi pe care, sincer, abia aştept s-o repet!”, a spus Andrei.

La avanpremiera specială a clipului au fost alături de Andrei peste 100 de invitaţi, printre care şi prietenii de la Deepside Deejays (Răzvan Alstani şi Dave Pryce aka Silviu Păduraru – care a compus piesa), Anthony Icuagu (regizorul clipului), Crina Mardare, Andrei Nourescu, Andreea D., Lorena Luchian, Robert Diaconeasa (Kiss FM), Andrei Niculae (Virgin Radio România), precum şi colaboratori, jurnalişti şi bloggeri.

Înainte de proiecţia videoclipului, Andrei Leonte a susţinut în sala de cinema un scurt recital acustic împreună cu Flaminia Nastai (violoncel), Alex Luft (chitară) şi Bogdan Marinescu (cajon).

Apoi, Andrei le-a dezvăluit invitaţilor clipul „Partea rea (52)”, care vine în completarea celui de anul trecut, intitulat „O nefericită şi un nebun”. La fel ca într-un veritabil sequel de film, povestea este reluată astfel după un an de la cele întâmplate în prima parte. Astfel, îl reîntâlnim pe Andrei încercând să-şi reconstruiască viaţa cu o altă femeie (interpretată de actriţa Laura Cosoi), însă rămâne de văzut în ce măsură va reuşi.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *