Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii, Tineri

Andrei Irimia te invita intr-o experienta eclectica – „All Strings Attached”

Spread the love

Recent întors de la festivalul Eurosonic din Groningen (NL), pianistul Andrei Irimia continuă turneul național „All Strings Attached”. Proiectul prezintă îmbinarea preponderentă a minimalismului cu muzica clasică contemporană și este o nouă provocare la introspecție, o invitație la libertatea de a simți emoţii mai puternice. Este o reconectare cu trăiri uitate sau chiar o descoperire a unor emoții noi, neașteptate.

Andrei Irimia va susține turneul alături de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano, în următoarele orașe:
București – Arcub Gabroveni – 14 Februarie
Timișoara – Palatul Culturii – 17 Februarie, în „Deschiderea oficială a Programului 2023 – Timişoara, Capitală Europeană a Culturii”
Iași – Classix Festival – 27 Februarie
 
București – Club Control – 13 Martie
Constanța – Centrul Multufuncţional pentru Tineret Jean Constantin – 27 Martie
București – Arcub Gabroveni – 19 Aprilie
Brașov – Sala Patria (Filarmonica Brașov) – 23 Aprilie
Biletele pentru concerte pot fi achiziționate pe https://eventbook.ro/event/search?term=andrei+irimia

Tot la început de an, Andrei Irimia a lansat și videoclipul piesei „It Comes at Night”, în colaborare cu finlandezii de la Riivata Studios.

Fragile and emotionally devastating, the track shivers with the brilliance of his creativity. The accompanying video is filled with images that recall moments of celestial genesis and the sights of a world existing on the surface of an air bubble – everything is expressive and prone to sudden shifts in appearance.” Beats Per Minute Magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.