Fără categorie

Andrei Constantinescu – Viata pe acorduri de chitara la cristalo-terapie

Spread the love

Andrei Constantinescu are 24 de ani şi este un excelent interpret de muzică. Instrumentul său muzical preferat este chitara clasică dar este pasionat si de  înot si  cristalo-terapie. 

Recent a descoperit o noua tehnica de relaxare. Dupa o zi obositoare in care sta pe un scaun pentru a canta la chitara, Andrei foloseste ca si terapie pentru durerile de spate un fotoliu cu masaj iRest.

guitar-586161_1920

,,Muzica ocupa primul loc la capitolul pasiuni pentru că am putut să o am langă mine mereu si de-asemeni să o si studiez, iar înotul e doar libertate in stare pura care mă revigorează. Cat despre cristalo-terapie este o pasiune ascunsă, pe care putini la varsta mea o au. De ce am îmbrăţisat-o? Pentru că mi-a dat un alt unghi de-a privi lumea. Natura este VIE şi  trebuie respectată  şi apreciată. Daca respecti natura, te respecţi  în primul rând pe tine„. 

Reporter: Cum ai descoperit fotoliile cu masaj?

Andrei: A fost o intamplare. Cautam pe atunci un site cu produse pentru masaj si relaxare si asa am descoperit komoder. Mi-a placut din prima gama de fotolii cu masaj iRest, m-am uitat zile in sir la tot felul de modele de fotolii de masaj iRest ieftine, pana cand m-am decis pe un fotoliu cu masaj. Am studiat mai multe preturi la ei pe site si am ales :). Daca vrei sa afli mai multe despre beneficiile fotoliilor cu masaj poti sa apesi aici

fotoliu-cu-masaj-iRest-A385

Reporter: Sa ne intoarcem la muzica. Ce modele ai in muzica romaneasca sau internationala?

Andrei: Din Romania îmi plac trupe precum:  Phoenix,  Pasarea  Colibri   iar din străinatate  sunt fan:  Sting , Oliver Shanti, Malu, Diana Navarro  si  Anoushka Shankar.

Reporter: Care e motto-ul tau in viata?

Andrei: Citatul  meu preferat  este cel al lui Osho, un filosof  care a spus: Viaţa  este aici si acum

Reporter: Când ai avut primul contact cu muzica?

Andrei: Primul instrument la care am început să învăţ să cânt a fost orga, în clasa a II-a, apoi  chitara în clasa a VI-a  . Acestea sunt cele două instrumente la care ştiu să cânt, însă orga  nu am mai studiat-o, aşa că mi-am pierdut din exercitiu, si asa instrumentul meu preferat a ajuns chitara .

Reporter: Ce te atrage cel mai mult la muzică?

Andrei: Ce  mă pasionează pe mine cel mai tare la muzică este  efectul ei terapeutic , am citit o carte care oferă o baza teoretica a muzici terapeutice  în care se explica  efectul sunetului, ritmului şi a melodiei, iar acea carte este scrisă de Ted Andrews şi este intitulată “Manualul vindecătorului “.Desigur mai sunt şi alte cărţi dar care însă nu au fost publicate  în România despre muzica terapeutica. 

Muzica pentru mine este o modalitate de-a trăi de a-mi deschide căile şi de a simti altfel lumea în care trăiesc . Muzica deseori îmi inspiră calm, pace si uneori am nevoie şi de energie (fiind o persoana calma), simt câtedoată nevoia să ascult muzica ritmată ceea ce ma revigorează îmi dă un plus de energie .

Muzica pentru mine  este mai mult decât un refugiu este ceea ce mă face să merg mai departe, un bun sfătuitor si spun asta pentru că  mă inspiră în tot ceea ce fac.Nu în ultimul rând  muzica oricui  îi modelează sufletul, mintea, dacă este suficient de deschis să o primească  s-o asculte  şi să o aprecieze la adevarata ei valoare.

Reporter: Un sfat pentru cei care doresc să urmeze o carieră în muzică?

Andrei: Un sfat  pentru cei care vor să se apuce de muzica  ar fi următorul: să nu se lase descurajati si să caute cât mai multe oportunităţi să se afirme. Pentru că  a-ţi găsi un  producator de muzică , nu e chiar totul.  Există si internetul, care te poate  lansa, mai ales programul You Tube, în cazul în care prezinti o piesa bună, originala.

Related articles across the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *