Fără categorie

Andreea Serban alias DreamMachine sau fata visurilor monocrome din oglinda…

Spread the love

Cine e Andreea Serban!? Sau de ce DreamMachine? Aș putea să însăilez personal câteva rânduri, dar cred că cea mai bună oglindire a Andreei e reflectată în oglinda personală...”Nu-mi place să vorbesc despre mine și sunt prea puțin cei care mă cunosc cu adevărat. Pot spune că sunt puțin întortocheată :)) Știu în schimb, ce-mi place să fac cel mai mult: să râd! Sunt în zodia rac, se zice că sunt firi artistice, sensibile, mai ales dacă te cheamă și Andreea :)) Andy în chineza înseamnă cel înțelept. Sunt din Buzău, un oraș frumos și liniștit și îmi plac animalele….”, ne povestește Andreea într-o pauză de fotografie…Dar să lăsăm povestea imaginilor să vină de la sine….

Reporter: De ce DreamMachine?

Andreea: Dreammachine vine de la o piesa draga mie, si m-am gandit sa mi-l atribui tocmai pentru ca descrie felul meu de a fi, imi place sa visez …..cu ochii inchisi, cu ochii deschisi, sa-mi ajut visele sa devina realitate. Nu vreau sa exprim ceva in mod special, dar stii cum e, orice lucru e interpretabil, acum si daca exprimi ceva clar, mai devreme sau mai tarziu, fiecare intelege ce vrea:)

Reporter: De ce optezi ca mod de expresie pentru  fotografiile sepia sau alb negru?

Andreea: Ador albul si negrul. De altfel cel mai mult iubesc fotografia monocroma pentru ca e cel mai greu de realizat, depui mult mai mare efort sa transmiti un mesaj, o stare, decat intr-una in care esti ajutat de culoare.

Reporter: Ce visezi cu privire la viitor?

Andreea: Sincer vreau să-mi fac o afacere proprie :D. În altă ordine de idei, nu m-am  gândit că linistea se poate numi vis, dar imi permit sa mi doresc asta, si sa o denumesc in acest fel. In rest lucruri care sa-mi alcatuiasca o viata din care sa nu regret, ca pana acum, nimic.

Reporter: Un mesaj pentru cititorii presainblugi

Andreea: Purtați o pereche de blugi? Sunteți conectați la internet? Ce mai așteptați??? Fiți rebeli și creați ce vreți voi și când vreți voi…Lumea e spectaculoasă chiar și monocromă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.