Fără categorie

Andreea Pirvu – Cum a cucerit o bursa COSMOTE in tehnica GO

Spread the love

Andreea Pirvu este una dintre fericitele beneficiare a unei burse Cosmote editia 2010. Are 20 de ani si este studenta in prezent la doua facultati: ASE – Administrarea Afacerilor in Limba Engleza si Universitatea Bucuresti – Studii Europene. Printre pasiunile ei se numara GO-ul, un joc cu radacini in Japonia samurailor, joc pe care Andreea il practica din clasa a III-a si datorita caruia a participat atat la competitii nationale cat si internationale.  Andreea   s-a dovedit foarte ambitioasa de mica, lucru dovedit si de o serie de certificate precum: Cambridge First Certificate, Goethe B1 si ECDL Complet. Persoana complexa, Andreea este in continuare membru activ al ONG-ului Pro Democratia Club Braila, unde s-a implicat in Let’s do it, Romania! fiind asistenta de coordonator regional.

REPORTER: Ce te-a determinat sa aplici pentru Bursele COSMOTE?

Andreea: Cred ca raspunsul meu se aplica multor persoane. Am vrut sa incerc, sa vad daca tot ceea ce am realizat are valoare si pentru cei din jur, sa imi analizez competitia si ma pot raporta la ea.

REPORTER: Cum ti-a schimbat viata faptul ca ai fost una dintre beneficiarele programului oferit de COSMOTE Romania?

Andreea: Consider ca am avut mai multe beneficii de pe urma obtinerii acestei burse. In primul rand a trebuit sa realizez un CV care a necesitat ceva munca pentru ca era pentru prima data cand am fost nevoita sa fac unul cu simt de raspundere. Interviul la care am participat consider ca a fost unul dintre cele mai utile experiente deoarece a trebuit sa imi inving emotiile si sa demonstrez ca pot sa imi prezint micile realizari, ca pot argumenta o idee si ca pot raspunde cat mai promt la intrebarile care mi-au fost adresate. Este o experienta care sunt convinsa ca imi va fi folositoare cand voi merge la un interviu pentru obtinerea unui loc de munca. Nu in ultimul rand, in urma obtinerii acestei burse, imi doresc in continuare sa demonstrez prin rezultatele mele ca merit locul care mi-a fost acordat de catre comisia de evaluare. Lucrul acesta ma tine in priza si sunt ferm convinsa ca imi va fi de folos in viata. Interviul complet pe onlinestudent.ro!

0 gânduri despre „Andreea Pirvu – Cum a cucerit o bursa COSMOTE in tehnica GO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.