Fără categorie

Anca Serea si povestile despre frumusete si cum pot prinde contur la Souplesse BodySpa

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Anca Serea este noua imagine a Centrului de infrumusetare si remodelare corporala SouplesseBodySpa, vedeta care are o imagine impecabila, un corp frumos si armonios, datorat in parte unui stil de viata sanatos dar si tehnologiei de remodelare corporala cu aparatul VELASHAPE III.

anca-101

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.

Echipamentul ideal de reconturare corporala si diminuare celulita VelaShape III este solutia ideala non-chirurgicala de tratare a zonelor cu probleme. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

anca-41

Anca Serea are de asemenea grija si de tenul sau, caruia ii acorda o mare atentie, ea utilizand tratamentul Intraceuticals pentru a isi mentine tenul perfect.

Intraceuticals, sau „Tratamentul Madonnei” este cel mai exclusivist tratament din intreaga lume. Inlocuieste cu succes traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau acid hialuronic.

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals, se produce oxigen hiberbaric care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi : Acid Hialuronic, vitamine A,C,E, si antioxidanti aloe vera si ceai verde. Odata introduse in derm, substantele active actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele.

Specialiștii SouplesseBody Spa recomanda kit-ul complet de 6 sedinte Intraceuticals, care include atat fiolele pentru tratament, cat si cremele destinate utilizarii zilnice acasa. Sedintele se efectueaza o data pe saptamana in cadrul clinicii, iar, in intervalul dintre ele, efectele se mentin cu ajutorul cosmeticelor oferite potrivite fiecarui tip de ten.

In saloanele SouplesseBody Spa abordarea este individualizata, iar grija pentru nevoile specifice ale fiecarei cliente in parte, fac din SouplesseBody un centru de infrumusetare desavarsit. Serviciile oferite acopera toata gama de interventii cosmetice non-invazive pentru a fi cat mai frumoasa si speciala din toate punctele de vedere, astfel incat oricine se poate bucura de o ingrijire complete precum Anca Serea.

Brandul Souplesse BodySpa este recomandat de Monica Munteanu si Denis Radu, powered by Social Agenda.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *